saknaden är stor!

saknar er så mkt där hemma i sthlm, speciellt Sofie Denise & Angie + mami & papi!
Men har det så himmla bra här i fjöget! Var ju hos Per igår, anki & emil va där men inte per efter som han är brandman & det var en enorm brand nånstans här om kring igår! Men vi kollade på flera filmer från när vi var små, typ 5 år sen! Haha & från när jag var 3 år & kastade runt alla mina julklappar som om jag inte var nöjd med något haha! Spelade in lite så lägger in dom när jag kommer hem! :) Jonas är såååå klumpiig HAHA!

Idag var jag moster & Jonas i marieberg (typ som kista) & jag köpte mej ett par leggins & en bok som min lillasyrra rekomenderade för mej "14 år till salu" har börjat läst i den & den verkar så sjuuukt bra! ni borde skaffa den! 65 kr på bokia:D Aja Vi käkade donken också, Sen drog vi hem!

Imorgon.. OM det blir fint väder drar jag, moster, jonas & andreas till sannabadet :) Ska bli ännu brunare:D

Aja ska förtsätta sitta här lite sen ska jag lägga mej i sängen & läsa lite till:)
PUSSSS

JONAS ÄR STÖRD!

shasha! sitter här med min störda kusin Jonas! kom precis hem från sannabadet, fyfan va skööönt det var att bada i denhär värmen! & ännu skönare va de ju att träffa Bästavän igen!

HAHAHA A*** va däääär! jag skämmdes ihjääääl! sen så satte dom sej typ breve oss också!!
Aja Angelica håller på att göra mat & det luktar smaskigt så ska väl snart ta & äta lite, sen ska vi dra till deras pappa Per, vi ska kolla på filmer från när jag var liten höhö ! Kusinerna säger att jag va pervers:P!

Aja ha de bra skriver senare
PUUUUSSSS

SÅ SKÖÖNT!

hejhej, sitter i soffan hos moster som bor i örebro. Så jävla skönt det är här! Ingen som försöker leka ball & inget skit snack, inget tjaffs eller nått! Känner mej så fucking friiiii!!!

Ni anar inte hur roligt jag har det! Igår badade vi i sixtorp & såklart såg man en man kände lite pinsamt efter allt! Sen kastade jag boll med Jonas & Adde & såklart träffar Adde mej på benet med tennisbollen! & jag skrek som fan & kom på mej efter jag skrikit klart hahahah! PINSAAAMT! vart helt röööd på benet! Iallfall var hemma hos Per efter vi hade badat också. Emil va också där & jag säger bara HAHAHAH busted! Jonas är skvallerbytta hhaha!

jaja ska strax möta upp min bästaste bästaste bästaste vän Ida! Vi drar upp till Sannabadet & badar.

Hoppas inte  A*** e däär ! för då dööör jag på riktigt!

PUUSSSSS

12 timmar kvar!

ÅKER OM 12 TIMMAR UNGEFÄR!.. Nu ska jag dricka ett glad vatten & sen ska jag faktiskt sova.. För jag ska faktiskt upp kl 11 imorgon & dra snabbt till centrum med Snoop dog! Sen måste jag skynda mej hem kolla så att jag har exakt allt jag behöver med mej! & sen kommer moster + några kusiner & hämta mej!

Äntligen slipper jag dethär med skitsnack & alla bitterfittor !

Kommer sakna Snoop dog, Sofie & Angie mmeeeeessst!!!!!

Aja ska sova berättar me imorgon om jag hinner, ska lägga in bilder & berätta om min midsommar men det gör jag imorgon :)

PUUSSSSSS

:P

 

Avsluta meningarna;

1. Jag har insett att min senaste kyss var ett riktigt alkis hångel
2. Jag lyssnar på musik
3. Jag pratar fö mycket!
4. Jag tycker om att släppa loss & festa gärnet!
5. Min bästa vän är världens sötaste snällaste underbaraste person(Ida Persson)
6. Min första riktiga kyss fick jag när vi körde ryska posten i skolan i ..1an!
7. Jag avskyr när folk frågar mej saker som dom inte har med att göra
8. Kärleken är ett påhittat ord & en påhittad känsla 
9. Jag gillar att same as 4.!
10. Jag kommer alltid att vara mej själv & BÄÄÄST!
11. Jag är hemligt förälskad i stålmannen :P
12. Sist jag grät var för länge sen!
13. När jag är glad pratar jag som fan!
14. När jag vaknar på morgonen så vill jag somna om igen
15. Innan jag går och lägger mig Sitter jag alltid vid datan
16. Just nu tänker jag på En snubbe!!
18. Idag har jag inte gjort så mycket
19. Ikväll ska jag fira midsommar med dom bästa!
20. I morgon kommer jag packa mina grejer & möta Denise
21. Jag vill verkligen åka nuuuu!
22. Hur mkt är kl 13:31


:D♥

GLAD MIDSOMMAR :D♥


Detta är ett stort skämt!!

jag måste fan öppna min mun & skratta rakt ut i era annsikten! för helt ärligt talat.. Ni pratar om nått ni inte har med att göra, ni pratar om personer ni inte borde prata om!! Det ni säger eller det ni fått höra är ett SORT skämt!

Aja var med mina sötnosar Sofie & Angie idag, vi hade det trevlig vid bryggan, vi käka nötter drack cola & snackade om allt & inget i timmar.. Sen drog vi till s-tuna på ärenden & efter det blev det donken & efter det kom skämtet som jag fantiskt måste skratta lite åt! patetiskt folk det finns här i världen ;)!

Aja är hemma nu & ska strax sova, ska upp tidigt imorgon vet ni! Ska möta mamma i centrum vid 2 tiden I think!
Därifrån tar vi bussen till viksjö, till min Gudmor där ka vi fira midsommar RULIGT:)!
 
hör kanske av mej snart igen om jag inte går & lägger mej
PUUSSSSS


Görveln!

Heeeej!, tänke berätta o gårdagen & om idag :)

Igår- Denise väckte mej kl 11, jag fixade lite & vi åkte iväg till görveln & stekte i solen! Vi badade även i det härligt uppfriskane vattnet! mhh kallt var det men de gick.. Fast vi hoppade ju faktikt inte in sjävmant utan en koriansk snubbe på 30-40 bast putta i oss!?!??? & VI KÄNDE INTE HONOM!? helt psykos!
Whatever vi åkte hem runt 3 & mötte Tony.. så vi chillade en snabbis med honom sen drog vi hem..
Vi käkade lite & drog ut igen, chillade på gården i typ 20 minuter sen drog vi till Denise & käkade tårta & efter det mötte vi Tony nina & niclas! Sen drog vi hem & soov!

Idag- Denise väckte mej kl 11 IGEN! -.-.. Vi åkte till görveln & solade med Nina, spelade kort & badade!:)
De va riktigt nice faktiskt. Idag var vattnet faktiskt VARMT:) Kom hem för ca 30 minuter sen & nu ska jag klä på mej & gå ut med hunden:)
HARE BÄÄST :)

PUUSSSSSSS
btw: 3 dagar kvar




INGEN KAN NOCKA MEJ MED ORD!;)

helluu! sitter & pratar med gullungen :) imorgon ska jag försöka vakna rätt skapligt,fixa mej & försöka hinna träffa honom efter han slutat jobbet:)..
Just ni - Ja jag sitter inne på fb & boombaaar gullungens facebook efter som det är nån random människa som verkligen försööker nocka mej med ord. men självklart är jag överlägsen & känner mej inte nockad alls!

JUSTE DRAAAAR OM 4-5 DAGAAR! & vet inte näär jag kommer hem. Kan bli om några veckor eller nått!
kommer iallfall bort från skitsnackat,respektlösheten & den här äckliga orten ;)

Aja skriver mer imorgon
PUUSSSS

BILDBOMB!!!

Innan jag går & lägger mej :)



Min & Denises dagvid görveln

Emelie cutiepie på sin bal

sötis Tamara på sin bal

Min & Denises chill krök-kväll!

Min vovve, Rocky <3

Lite impulsköp

Denise på sjukan efter att ha bränt sej på mtt avgasrör på moppen! KLUMIS

Såhär såg såret ut, fast värre i verkligheten dåra!
Det finns 4 grader på brännskada, honhade grad två av brännskada:(


& En egobild på mej


GOOODNAATTTT<3333


Hej!

.. kom hem för nån timme sen! Var ute med Denise. Först va jag med henne ett tag sen kom Helen & vi chillade lite kollade på film.. Dear john & the proposal, riktigt bra båda tvåååå!!!! Sen drog Helen hem & jag & Denise drog till viksjö & mötte Tony & den andra Denise:) Aja ska sova nu imorgon ska jag upp senast 1-2 & duscha sminka mej & sånt, ska dra på födelsedagsfest för Yasmine, Denises mamma fyller år:)

PUSSSS

GODMORGON!

Hejhej, vaknade nyss & har käkat frukost! Sitter med musiken på högsta volym! NICE;) mina grannar kommer väl upp snart & klagar -.-' whatever kollar på tv & väntar på att Denise ska ringa mej! Jag tror jagkommer v med henne et tag sen ska hon bort så ska ringa sofie & kolla va hon ska göra today:)

ha en bra dag, vi hörs senare:)
PUUSSSS

sum 07 solade med lillasyster!:)


SÄGER BARA FLIPPAAT!!!

Igår på dagen var jag med Denise & Macky vid görveln & solade i knappt 1 timme för Denise skulle va så klumpig & bränna sej på avgasröret så vi drog till sjukhuset & väntade 1 fucking timme på hjälp! Sen skulle jag hem & käka men fastnade hos Cornelia & Dina som jag träffade på vägen! S åvi snackade från typ 5-8.. helt sjukt men s vare, sen kom vi på EN PLAAAAAAN SICKAN!!!! Vi skulle sova vid görveln, vilket vi då gjorde, vi åkte hem & fixade allt & säger bara moppen kunde inte vara mer fullpackad! vi åkte dit vid typ 11-12 tiden & jag kom hem nyss!!! förståårni kom hem NYYYSS! Aja vi hade galet roligt jag & Dina badade &det var förvårnadsvärt VARMT!, varmare än va de va på dagen faktiskt de va typ varmt på natten! Aja whatever.. Vi la oss uner täcken & allt & alla somnade typ själv kunde jag typ inte sova alls! HALÅ VI LÅG PÅ TVÅ FILTAR PÅ GRÄSET!! ÖVER BAR HIMMEL!! E faktiskt skit trött just nu vilketni kanske förstår! så skriver mer imorgon & bilder från när Denise & Jag va på sjukan & från inatt kommer in senare idag,

GOD NATT PÖÖÖÖÖÖSSS


SOOOL!

hellu, sorry för dåig uppdatering, men nu måste jag skyna mej, jag & Denise ska dra & träffa T*** & några till!
idag va vi vid görveln & solade sen kom T*** & många mer! De va chill sådär!
Aja måste draaaa hörs senare
PÖÖSSSSSSS

HEMMA!

sorry lovade att skriva men så vart inte fallet! åkte till centrum & mötte Denise sen gick vi in i lite affärer & sen körde jag henne till Macky! Väntade med henne där i kanske 10 minuter sen åka jag hem en snabbis & sen drog jag ut med Erica, Michelle & Joe.. Vi chillade & så, & jag kom hm nyss med världens hvudvärk så ska verkligen bort från datan nu! Ha en bra kväll
PUUSSSS

CENTRUM!

hellu, vaknade för några timmar sedan, jag kädde på mej &stack ut med hunden, efteråkte jag & tanade moppen & åkte direkt till Centrum, men självklart hittade jag ingenting förutom nagelack i fina färger & lösnaglar!
Jag kommer hem & DÅ kommer jag på vad jag skulle behövt köpa! LEGGINS!?-.- så nu ska jag åka ner en snabbis & köpa mej ett par eller kanske två par leggins :) BRB de kanske tar 20 minuter vi får se jag åker om 5 minuter jag skriver direktnär jag kommer hem så får vi se hur lång tid de tar :)
PUUSSSSS

FÖRRESTEN!

Väntar tills imorgon md att lägga ut bilderna för det är inge bra ljus i köket just nu kulle kunna ta me min mobilkamera men min kamera är bättre :) Men kom ihåg att ställa en fråga i frågestunden nedanför!! 
PUSSSSSSS

BILDER!


från Ginatricot kommer inte ihåg priset men den finns kvar!

armbandet från ur och penn, alla ballocker från ur och penn

från marknaden på högtorget- dock dålig kvalite gick sönder superlätt!

Från Ginatricot minns inte priset på dom heller men dom finn kvar & även i guld!

Handlade inte mycket mer tror jag :)<3

LÅNG DAG!

Hellu, som sagt var jag i kista med Denise, trevligt trevligt, synd bara att vi inte hittade jackan! Jaja först gick vi runt i några affärer & sånt efter ett tag höll Denise på att dö av hunger så vi gick till BK & käkade & jag tog en 8a bitars chickenbits & en stor cola RENA RÅNET!! Aja efter det gick vi runt kista i alla affärer & jag tror aldrig att Denise kommer vilja gå med mej i affärer när jag har pengar :O

Ska ta bild på allt jag handlade, tänkte iallfall lägga in bilder efter dethär på det jag handlade när jag var i stan med Jennifer typ förra helgen eller om de va förrförra aja whatever jag visar det jag köpte då iallfall:)

Ha en bra dag vi hörs snart;)<3333

KISTA MED FRANKE!

Hellu, drar snart till kista med sötisen Denise! fick pengar av pappa så jag skulle kunna handla kläder:D & så måste vi ju leta efter klumpidunnsens (denises) jacka som hon gömde där igår -.- asso kan man bli mer glömsk att va i kista glömma sin jacka & komma ända till donken i barkarby & förns då komma på att man gömt jackan? HELLU !!:O aja ska va med Denise dag iallfall, alltid lika ruligt:) Nej men nu ska jag torka håret efter som Denise inte är klar än :P
Ha en bra dag gullugar & träsktroll;)

FRÅGESTUND!

nu kör vi en frågestund & vill ha så många frågor som möjligt säg till era vänner att läsa min blogg & ställa en fråga, det blir kul sen när ni får veta svaren om mej eller är det inte så? svarar på ALLT men på vissa kan svaren bli usla beror på frågan :) Men ha en bra dag så kör vi igång med min första frågestund på månader! :)



bilden blev väldigt liten Sorry ;)

Nellie Salinen Svelander





gullung!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

IM SORRY!

hellu bitterfittor & sötnosar:)!

Har inte uppdaterat på sjukt länge så nu ska här uppdateras ska ni se;)

först & främst mr X är & förblir hemlig här i bloggen & för er bitterfittor som inte har nått me mitt liv o göra;)

sen, vad gjorde jag iförrigår? Jo jag var hemma hela dagen men stack ut med Denise på natten eller ja kl blev mkt innan vi kom ut iallafall!? vi drack hemma hos henne galet chill sådär ni vet;)

Igår va jag hemma hela förmiddagen & 17:30 gick vi mot kinesresturangen & käkade.. Fast jag & sofie hann inte chilla med käkandet så vi skyndade oss att äta som djur sen stack vi vidare! vi chillade lite sådär, sen drog vi till henne chillade galet & på kvällen kom två killkompisar till sofie & plockade upp oss två, självklart med alkohol i bilen;) MUMS! jag säger såhär HELLU KATTIG BIIIIL! vi åkte till centrum handlade cigg sen drog vi till Denise & hinkade lakritsshotts & smirnoff ice MUUUMS! kom hem vid halv 2- kvart i 2 tiden & där slutade min dag :)

Idag har jag varit hemma chillat galet efter som dethär vädret vägrar bestämma sej hur det ska va!
Sol-regn-blåsigt-regnt-molningt-regn-ÖSREGN! asso hellu snälla vafan är dethär för soommar?!
AJA HOPPAS PÅ ATT ROBIN HÖRDE PAPPA RÄTT FÖR DÅ ÅKER VI OM NÅGRA MÅNADER :D!

PUUUSSSSS

mah sääääxiii boy!

hellu, ska strax dra mej mot sängen, eller kanske ska säga soffan som jag alltid somnar på medans jag kollar på tv höhö! Ska prata lite med mr X innan jag somnar säger bara sääääxiii!
aja ska dra orkar inte skriva! pööösssss

Bilder

här kommer några bilder från nära jag var med Sofie & Ailin i lördags :)




& ****** kom också dit, ailins pojke ;)


bättre sent än aldrig

Helluu.. Igår var jag med Natta i vällingby & kollade i affärer, offfht paiiin att gå med natta hon kollar på varända klädersplagg så bara h&m tog typ 1 timme om inte mer att kolla i! tur att hon är hon annars vet jag itne vad jag hade gjort:D

Iallfall kom hem runt halv 7 tiden & käkade mat sen drog jag till Ailin i sollentuna, Sofie va också dära & vi kollade på FIIILM.. Skit skarrig men den va väl rätt okej ändå! "The human centipede" hette den :)
männsklig tusenfoting på svenska för er som inte vet :)

efter filmen drog jag & sofie heem :)

Idag har jag varit hemma från skolan.. fortfarande sjuk. Hostar snart ut mina inälvor(stavning)
har bara varit hemma heeelaa dagen, åkte snabbt för o göra en grej men de tog typ 5 minuter sen kom jag hem igen & har bara varit hemma :)

Imorgon ska jag nog försöka dra till skolan, det är trotts allt tisdag imorgon & det är bara några dagar kvar tills vi slutar så ska försöka dra mej iväg dit..:)

PUUUUUUUUSSSS

SAKNADEN ÄR STOOR!

Jag älskar dej prinsessan & jag saknar dej så otroligt mycket!
Men vi ses snart igen min flicka, min älskade kusin, min fina stjärna!<3333


:'( <3333

Stackars min pappa, han ligger på sjukan med gippsad fot:(
Jag älskar dej papi<3333333


ska strax dra till vällingby med Natta höhö :D & Ja jag e sjuk men vill inte vara hemma:(..
PUUUUUUUUUUSSSS

VÄRLDENS BÄSTA SOFIE & AILIN!

SHAAAA! kom hem för ett litet tag sen.. Var med världens bästa Sofie & Ailin! tog moppen & plockade upp Sofie sen drog vi mot spånga & mötte Ailin vi chillade gaaleeet & självklart har vi alkisAR i det gänget.. & jag är sjuk så jag drack inte.. så vilka kan det ha varit HM... låt mej tänka S&A kanske? nej men skit söta mina vackra änglar!
iallfall dom drog till A's mammas klubb & fiestaa & efter som jag hostar & sånt får jag inte anstränga mej eller dricka eller röka så satte mej på min moppe & åkte hem till min älskade mamma :)

Men självklart hade jag galet ruligt med S&A även fast jag itne drack!
OH MY GOOD JAG FICK HJÄRTATTACK IGEN 2a GÅNGEN IDAG:O:O.. ..jag fick syn på en otroligt stor spingel!!!! den va inte liten asso, den va FEEEEEEEEEEEEEEET!!

aja bilder lägger jag in i morgon & videosarna ;) för nu ska jag ta min medicin & då kommer jag däääckaaaa så fiiint!
GOOOOOOODDNAAATT & PUUUSSS PÅ RUMPAN :D<33

HJÄRTATTACK!

OH MY GOOOOOOOD!!!!! NI ANAR INTE VA JAG VA MED OM NYSS!!!!:O

jag & mamma hör brandkåren utanför oss & ser dom springa ner mot ängen.. Vi trodde först att det brann, så vi bestämde oss att gå ner & titta, så vi går runt ängen & när vi gått förbi mördarbacken så ser jag en man som ligger ner på gångvägen.. & jag skriker

.. MAMMA GÅÅÅÅÅÅÅ INTE MER DET LIGGER EN MAAAN DÄR!!
(mamma)- JÄVLAR (hon tar upp telefonen & ringer 112)

Vi stog kanske 10 meter ifrån killen & mamma säger till polisen att vi inte vågar gå fram..
Polisen säger - du måste, vi måste veta om hans bröstkorg rör sig.. Så mamma går fram en liten bit & ropar (HALLÅ? HALLÅ?) så rörde han på sej :O!!!!

Mamma går fram försiktigt & pratar med honom & polisen medans jag pratar med sofie & skriker på mamma att inte gå fram.. sen följde jag efter mamma & hon pratade med honom.. VET NI VAD HAN SÄGER!
- nejnej jag lever ligger & kollar på himlen bara jag mår bra..
(HAN VA HINKAAAAAD) han va väl typ 17-18-19 år.. Så näär jag kommer fram kollar han på mej & blingar med ena ögat & vinkar med handen & säger hej. HAHA jag hade precis fått en hjärtattack & så gjorde han allt lite komiskt!

Sen gick vi hemåt & jag som e rätt sjuk & hostar som en "jag vet inte vad".. började hosta ännu mer & när jag kom hem började jag kräkas släm.. YEAACK!! ett tecken på att man inte ska anstränga sej när man e sjuk!!

TRODDE HAN VA DÖÖÖD:O!!

BILDER FRÅN ROBINS STUDENT!


hemma innan han stack iväg på champaniefrukost

jag hos sofie

sofie, innen vi gick iväg & mötte mamma & farmor.

& här väntade vi förfullt på att bror skulle komma utspringandes ut ur skolan!

& så lyckades jag ta kort på mamma:)

sen kom robin & fick massor med grejer runt halsen!
sen tyckte pappa att robins bebis bild behövde va med :)

sen åkte vi till pappa & dom medans robin & alla åkte flaket, så vi fixade lite innan dom kom & efter som jag började bli sjuk så vilade jag lite:)

SEN KOM DOOOOOOOOM!

julia var glad efter som att hemen lekte med henne hela tiden

& så ville kalle va med på bild!

sen ekade jag honom.. :D HÖHÖ SAJK(han eka mej;D).. okej vi eka varandra!

sen tog jag kort på alkisarna Aria & Hemen

Kalle & Rabbe ville va lite coola men de gick inte här

här försöker dom igeen men lyckas inte

här förökte dom IGEN, men rabbe såg full & glad ut medans kalle leker KATT!

men så tänker Nellie om kalle! stoppat två fingar i munnen & vill spy HAHAAH

Nu var det sluuuuuut :D videosarna kommer senare:)
PUUUSSSS


STUDENTEN!!!!

IGÅR TOG MIN BROR STUDENTEN:D
vi firade honom hos pappa & det var sjukt roligt förutom att jag började bli sjuk igår & hostade, men jag drack för att må bättre & de hjälpte:D:D Iallafall har sjukt roliga videosar på Rabbe kalle & Aria när dom gör en dansgrej sen när några hoppa studsmatta helt fulla! RABBE & PAPPA VA VÄÄÄÄÄÄÄÄRST på studsmattan HAHAHAHAHAHA! & Rabbe utmanade pappa på whisky tävling & tror pappa vann faktiskt men rabbe var galeeen! Iallfall Henem hittade sin framtida fru (min lillasyster julia) HÖHÖ nej men hon ville alltid spela med han eller hoppa med han! Sofie & Aylin va också där mina sööötisar!<3333 Jennifer var med lite men gick till sina vänner & kom tbx igen lite senare. sen va de mycket annat folk där också!:) Stackars pappa hoppade studsmatta med julia & stuka foten eller nått så han måste åka till akuten nu idag:( Ska ta med Jennifer till stan om en liten stund vi ska kolla runt lite i affärerna & såånt:)
HA EN BRA DAG
PÖÖÖSSSSS /sjuklingen


VÄRLDENS SÖTASTE LILLASYSTER

NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄCH har man inte världens sötaste lillasyster!
EN FEEEET LÄNK TILL HENNE!!!! KLICKA HÄR


YEAAAH!

Hellu bloggen!:)
Kom nästan nyss hem faktiskt. Var som sagt med Sofie & Aylin och solade vid görveln. Sen körde jag hem Sofie & tog Aylin till sollentuna hem till henne.. Sen oker jag hem & sen åkte jag till järfälla pizzeria & åt med Sofie & Angie sen chillade vi lite & efter det åkte jag & hämta upp Denise vi chilla hos mej efter det gick vi ut med Sofie & chilla & så skulle Denise hem då kom Angie ut sen gick vi mot mej vi skulle ner till Zaroys plats och kolla men mamma ville att jag skulle hem hihi ;)

Nu ska jag sova helt underbart skönt för imorgon är det skooolaaa :)<3
PUUUUSSS

SOOOOLAA!

Shaaa, ska strax göra en sallad & äta den sen ska jag bara vänta på Sofie & Aylin. Vi ska faktiskt dra till görveln & solaa :D Tror faktiskt jag ska ta med mej badkläder ifall att jag vill ta första doppet:) Låter det som en bra idé? JAAAA!:D Igår skulle jag ju badat men mina fötter vart blåa efter 5 minuter i vattnet så NÄÄ de vart inget:)

Iallfall fick tag på Joel nyss men han va kvar i skolan så ska nog dra ut me han senare ikväll & bara chilla lite:)
Gick faktiskt ner med Rocky till Zaroys plats idag, Det har blivit såååå FIIIIIINT!! ååh så många blommor & allt!

Aja ska göra min sallad nuuu :D
PUUUSSSS

YEAAH!

Shaaa, var ute med min underbara Kusin Sofie HÄR e en FETLÄNK till hennes blogg:)
Vi chilla ute vid görveln(stavning) sen drog vi & mötte Grapparna i jakan dom käka BK sen drog vi mot solariumet & chilla dääääär! sen vart kl mycket & jag & kusajn drog hem :)

PUUSSSSS

kommentar!

av: Jennifer
kan inte du lägga in bilderna från gotland på bloggen så kan jag ta dom? (A)<33
Svar: Absolut lillasyster men finns sååå sjukt många lägger ut dom du fåår ha ;)







Förlåt hjärtat men vet inte vart alla biler på oss två e:O? ska kolla igenom kameran för detta kan inte varit alla!!

INTE VÄRD ATT NÄMNAS HÄR!

hellu, ska strax ut med Sofie vi ska väl köra runt lite kanske blir det till görveln eller något, Denise skulle ringa sen också så blir nog att dra ut me henne med :) först ska jag & sofie lämna en jävla tröja till en tjej & sen drar vi & gör något!:)

Det var iallfall skiiiiit skojj idag på utflykten till Vaxholm. Det var SÅÅÅÅ mysigt där! en liten by med bara svenskar med överklass stil! haha, vi grillade & fiskade, JAG FICK EN ABORRE:D!! & så matade vi ankor skiiit söta! det var ett par. en pojke & en flicka, tjejen fick heta anki & killen hette kalle anka HÖHÖ:)

Det tog sjukt lång tid med bussen med jag somnade så de va lugnt:) När vi kom till jakan kände jag att jag hade vätskebrist/solsting så när jag kom hem drack jag galet med vatten :)

Jag kom nyss hem.. Jag & Angi åkte & köpte max/donken.. Så åt nyss med mami & angi äter nog med Sami just nu :) aja ska vänta på att sofie har käkat klart & ringer mej :)
HA EN BRA DAG!
PUUUUSSS