jobbig dag!

Idag va jag i köket med 1orna (retardsen) Nej men som tur var hade jag Hanna & Cornelia som INTE var efterbliva, alla andra var i vägen snackade eller frågade 103954783905 frågor! VEMFAN VET INTE HUR TOMATPURÉ STAVAS HALLÅÅ?!!?!??
I slutet hjälpte jag Danne att diska men det vart vattenkrig -.- läraren vart såklart inte sur på mej för jag är lärarnas ängel(a) höhö ;)

När jag kom hem däcka jag fiiiint på soffan & inget väckte mej.. vaknade & stack ut med Denise..
Vi träffade Tony en stund & sen åkte vi tbx till jakan & träffa Carro Malin & Alex! & Jag kom nyss hem från Macky! Eller jag & Denise gick dit efter vi hade varit med Carro & dom lite..

Nu är jag hemma & har huvudvärk så ska lägga mej ner & sova faktiskt
PUUUSSSSSSS


-.-

SLUTA KOMMENTERA ANONYMT!!!!!

Vadå "orka bråka" har ej bråkat med någon:S Det va mina syrror som skrev kommentaren om mina besökare! Jag dreeeev med dom! Folk tar allt så seriöst! SUG BALLE!!!!



kommenar

Av: essj.blogg.se
vi har gjort 520 inlägg på fyra månader, mohaha :D<3

Svar: Ja men ni är dock två personer som skriver i bloggen! tänk om de va en till som hade skrivit hos mej, då hade de blivit dubbelt så mkt! sug på den då ;)
552+552=1104, Alltså 1104 inlägg på 8 månader, men vi skulle ha gjort 552 på 4 månader så sug på den;)

snabb dusch

nu blir de en snabb dusch! sen blir de en snabb fika med Sofie efter de ska jag till gården med Denise faktiskt:)
Aja måste skynda mej nu!
PUUUSSSS


godmorgon

ska strax åka iväg måste hinna köpa cigg & röka en innan jag börjar anars får jag psykbrott mitt under lektionen!
Idag hat jag bageri & vi ska göra paj tydlige! Aja det blir väl gott hoppas jag.. Jag är bäst på att göra paj faktiskt hihi! juste berättade inte va jag gjorde igår kväll jöööh!!

Först drog jag & Denise till waynes & typ en chi-latte, vi pratade omallt & inget. o sen gck vi runt i affärer lite!
sen skulle hon hem o plugga & jag skulle möta upp Sofie. Jag & Sofie chilla hemma hos henne, vi satt typ på balkongen hela tiden haha! Aja nu ska jag draa
PUUSSSSS


HELL YEAH!

För någon vecka sen fick jag & Sofie.. eller vänta de va i söndags HAHAHAH! vi fick en ide att vi skulle dra till örebro hon har aldrig varit där, vi ska bo hos min moster & leva livet på höstlovet om det nu blir så..
Mina kusiner från äre ommer dit ner också eller 3 av dom.. ska bli kul o träffa dom!!!
Aja det kommer bli skiiit kul iallfall:D!!

Nu ska jag kolla på tv & mysa galet sen blire sängen för mej!!
PUUSSSSS


FAAN

hann inte platta håret så går liksom runt med en affrobulle på huvudet MUAHAHHAH! alla bah släpp ut det då det är fint! Men dom vet verkligen inte hur affro det är, det är liksom inte bara lite lockit utan skiiiiiiit lockit!!!
sitter på engelskan nu & läraren är jobbig å måste stänga av
PUUUSSSS


Tyra banks!

Godmorgon, sitter & kolla på Tyra Banks show, asso den bruden är min förebild! Hon är så jävla gryyyyym!!
Aja ska röra mej mot skola om 30 minuter för Natta orkade inte vara hemma så ska möta henne innan skolan:) vi börjar 13:00 men aah ändå.. nu ska jag ta på mej kläder & försöka platta till mitt affro!
Sov med flätor inatt för jag ville ha LITE lockit hår, men ist fick jag affro jag överdriver inte när jag säger att det är STOOOOORT! Hahaha aja ska skynda mej kommer ta år & dar att platta till det!!
PUUUSSSS


Godnatt

var nyss ute & låste moppen, & tog en cigg, då kommer de en fyllgubbe & börjar prata med mej fyfan va rädd jag vart hahahahah höll på att springa in i porten med ciggen muahahha nej men iallfall.. nu ska jag sova börjar 13:00 imorgon yeeeey!
PUUSSSS


Slappdag!

Jag kom hem från skolan & vilade lite (somnade aldrig faktiskt) sen stack jag ut med hunden & när jag kom hem igen sminkade jag mej lite & mötte Cornelia. Vi drog mot kista & vandrade runt lite. Hon hadlade lite & vi gick runt i ALLA affärer.. Kollade även på saker till min fest men nejnej de fanns ingenting!! Åhhh blir galen.. aja hittade en fett snygg bh som jag VILL & SKA ha! Muahahha.. efter vi va klara åkte vi hem & sen har jag bara varit hemme & mys!
Badade med levande ljus & doftgrejer från thailand! & nu sitter jag här & är irriterad..

Jag sitter liksom i morgonrock & underkläder men inget mer.. jag har glömt låsa moppen & det måste göras!!
men min bror kom hem nyss & skulle ta ut hunden.. men han vägrade ta med nycklarna & låsa den.. visst har man en schysst familj. Så här är det alltid ska ni veta -.- jag ska göra saker för honom annars får jag stryk eller skäll.. men när jag ber han snällt så kan han inte ens lyffta på lillfingret för min skull!! ÅÅH äckel bög!!:@
PUUUSSSSS


Frågor

Juste glömde svara på era små frågor, hade ju en liten frågestund förra veckan!

Postat av: Amor
Tror du på Gud?
Svar: Jag är döpt & konfirmerad så ja jag tror på gud

Postat av: mickelångshyttan
varför ?
Svar: Hej onödig..vadå varför?:S

Postat av: K
Hur ska din kille vara? :)
Svar: för mej är utseendet inte det viktigaste, visst ska man bli attraterad av sin partner, men insidan är det som spelar mest roll för mej, Han ska va snäll & Han ska tycka om mej för den jag är! han ska va smart men inte nördigt smart, dumma killar (då menar jag sånna utan hjärnceller) är inte attraktivt!!! jag brukade fastna för badboys men jag vill liksom inte ha en snubbe som springer runt & leker gangster. Han ska ha tid för mej! (han får ju gärna se ut som Channing Tatum)


Postat av: TINA
För dig är alla killar idioter (vad jag har märkt), hur kommer det sig att du ändå alltid hittar nya ;)? HAHA nu fåru ta i här sandra! <3
Svar: OMG Tina-.-.. För mej är alla killar (som jag haft) idioter, jag drar inte alla över en kant & samma kant, Man vill ju hitta den rätta så man fortsätter leta vidare. På så sätt kommer jag över gammalt skit & hittar någon som jag tror är den rätta.. men än så länge har jag trott fel.. muahaha men jag klarar mej fiiint utan någon :D
(här visas inga bilder muahahah:P )

552

552 INLÄGG PÅ 8 MÅNADER!
är så stolt över mej själv asso :D:D:D:D


hemma!

Nu är jag hemma, eller jag kom hem för en timme sen typ. Sitter & kollar på smallville men ska sova fiiiint nu!
Halv 5 ska jag & Cornelia till kista, vet inte riktigt va hon ville göra men hon ville att jag skulle följa med så jag tänkte att då kan jag ändå kolla om jag hittar något som jag kan ha till min fest!
Det ä bara 12 dagar kvar till festen nu & 16 dagar kvar till MIN DAG:D!!!!!

Aja ska sova i 1 timmen nu ha de bra
PUUUSSSSS


Skolan

godmorgon, ska röra mej mot skolan nu börjar om 15 minuter så måse skynda.
Hör säkert av mej i skolan eller när jag kommer hem :)

PUUUSSSS


min dag / Godnatt

först va jag ju hemma hela dagen typ, ser drog jag ut med Denise & pratade med henne, efter det mötte vi Cornelia & Emelie sen vi gick & käkade på kinan i centrum oh va jag hade längtat efter kinamaten!!
Iallfall efter typ massa mat va vi helt övermätta & gick ut för och möta Carro & några men efter typ 20-30 minuter åkte jag hem till Sofie & chilla galet med henne! Vi kan absolut inte va ifrån varandra en dag muahahah!
I fucking love you sofie♥♥♥♥♥♥♥

Aja kom hem vid typ 11 tiden tror jag & nu ska jag strax sova.. hoppas ni haft en bra helg!
PUUUSSSS


nya läsare!

Sötisar tack för nu lser min blogg.. vill ni se något nytt eller något som ni vill att jag tar upp i bloggen, TELL ME!! Jag fixar det isf är verkligen super lycklig för dom söta läsarna jag har & för dom som är trogna & stannar kar hihi!
Thanks cutiepies!!<3333
PUUUSSSSS


Bildbomb

Här kommer bilderna från festen påsödermalm, Såklart bjuder jag på alla bilder
(jag ser katastrofal ut på alla)


böjan på kvällen

kolla på amjad hahahah

det här är mina älsklingar!


Inga kommentarer HAHAHAHAHH!

ayling=black & jag=white HAHAHA

jag & jamal haha inga kommmentaaareeer för ur jag ser ut!:P


mina fina flickor:D

skönaste människorna:D

inga kommentarer för mej!

hela gänget:P HAHAHAHAHAHA


han som somna i garderoben

amjad & aylin deckade som små bebisar!

Jamal däcka på balkongen! HAHHAHAAHAH

haha smygrökarna!

MORGONEN DAGE EFTER!!

va hände med Amjads huve?

haha

Dom skulle duscha hahahahahahahaah! Amjad gillade sina ROSA SIDEN KAPPA

Detta var långt ifrån alla bilder, men orkar verkligen inte kriga med att få in alla!
Det här va dock dom bästa bilderna..
PUUUUUSSSS


bakis

sry för dålig uppdatering men har varit bakis hela dagen.. eller kom hem kl 14:00 idag & somnade direkt på soffan.. vaknade vi 19 tiden käkade & allt sen drog jag typ ut en liten stund med Natta & Carro<3333

Igår
Mötte Sofie
vi åkte mot Aylin i västraskogen
Chillade lite där & rörde oss sen mot stan
mötte upp grabbarna & åkte till södermalm
Kom till festen & festade galet!!



Orkar inte skriva hela långa historien om igår, Men kan säga att de vart en riktigt lyckad kväll/natt.. TILLS vi alla skulle sova muahahahaha, De blev bråk om vem som skulle ha vilken plats, en somnade på balkongen, en i graderoben & 5 delade på en soffa HAHAHAHHAH! De vart kaos.. Aa vi hade det iallfall jättebra & hon som ägde lägenheten va den skönaste människan jag träffat som är över 20!! Helt underbart snäll också.. vi fick frukost & alllt när vi vaknade, skit snällt:)
Aja ha en bra kväll ska kolla på tv & döööö :P
PUUUUSSSSS


fieasta

sitter hos nån på södermalm & hinkar men kommer decka snart.. aja kommer decka snart tänkte bara höra av mej, imorgon kommer det bilder
PÖÖÖSSS
har haft en fett lyckad kväll iaf

migrän hora!

Idag vaknade jag upp med migrän, jag stängde av mitt alarm & somnade om! när jag frå migrän kan jag inte va där det är ljust & de ska hellst va tyst runt omkring mej! Så jag la me under täcket & vägrade resa mej upp!!
Aja det blev ingen skola för mej idag, men jag känner att det kanske var bäst så! Känner mej inte riktigt helt okej i kroppen faktiskt!! aja ska avsluta nu mamma har varit på willy's hon skulle köpa en grej till mej så nu ska jag fixa lite..
PUUUSSSSSSSS


Godnatt

Nu säger jag godnatt till bloggen! Ska inte sova än men tror inte jag orkar blogga mer ikväll!
Glöm inte bort min
frågestund som sagt har jag tagit bort några frågor.. men fråga på! Jag svarar på dom imorgon ha en skön kväll:)
PUUUUUSSSS


Krya på dej!

krya på dej sötis! Du har tur som klarade dej, hoppas operationen gick bra!!
Låg faktiskt & tänkte på hela saken i går kväll.. Försökte liksom se mej i din situation i dom sekunderna, helvete nästan så man fick panik själv!! Sen att horan kör iväg & inte stannar.. det hoppas jag han får smaka på nångång!!


Donken

Ska dra ut nu, ska hämta upp Sofie & kanske Angie jag vet inte riktigt.. aja jag har tagit en långt jävla powernap & jag vaknade nyss HIHI!! Aja ser ut som om jag är en zombie menmen.. Aja har saker att berätta för tjejerna så ska "rusa" iväg nu ha en bra kväll
PUUUUSSSSS


bilder på tårtorna

Här kommer bilder på Nattar & mina tårtor!:)


frukttårtan

Prinsesstårtan


Shiiit!

hejhej, igår rök min laddare till datan.. asso bokstavligt talas så RÖK den.. det blixtrade & kom rök från sladden & jag trodde jag skulle sprängas i luften eller nått fick panik & slängde sladden åt helvette!! Men nu har jag en ny som jag jagade i typ 1 timme..
Aja va i skolan idag iallfall, vi serverade tårta på torget idag.. det va meningen att tårtorna va till endast HTS elever men så kom det ju personer som inte kan respektera det! Blev fett lack.. folk märkte de men när en äckel-unge kommer & frågar om hon fick ta & man säger nej.. & tar ändå.. (hon tålde inte ens tårtan) då börjar man ju tänka lite vart respekten tagit vägen!! Aja bajsar snett på sånna äckliga personer!!


ikväll är det att sitta på donken med Sofie för sista gången.. på länge iallfall!!
Men ska lägga mej & vila nu
PUUUSSSS


Gó kväll :D

Hej, Idag började jag halv 1 som sagt & vi gjorde en frukt tårta & en prinsess tårta kan lägga in bilder på dom senare men nu tänkte jag berätta om min underbara dag!

Efter skolan åkte jag hem & tog på mej finare kläder än mjukisar!! Sen åkte jag & Natta från klassen hem till hennes pappa & åt jätte god mat som han hade lagat! De va jag, han, Natta & hans flickvän! De va jättemysigt hade tända ljus & goodase maten! sen fikade vi efter med bullar & tea men jag drack bara tea efter som jag va så mätt efter den gudomliga maten!! Efter att vi hade fikat lite så åkte jag & Natta vidare till hennes mamma för att hämta en låda med massor med ljus som vi skulle sälja! And guess what.. Natta försökte sälja ljus i typ 20-30 minuter & är jag skulle testa för första gången så sålde jag jätte mycket! Vi fick typ 800 kr helt otroligt bra.. vi sålde alltså slut på nästan en hel låda ljus!! Sen slutade vi vid typ 21:20 & då åkte jag & lämnade hem henne..

sen åkte jag & mötte Sofie som vanligt satt vi på donken & drack varm choklad & latte! Man fåår ju inte missa det liksom! Men vi har gjort en deal nu.. Imorgon är sista dagen som vi sitter där & fikar.. för vi har säkert slösat några hundra på 2 veckor..aja nu ska jag lägga in bilder på data 
PUUUUUUUSSSSS 


Godnatt

ska sova nu hörs imorgon sötisar!
PUUUSSSS


jag älskar mina hatare!!

Tog bort vissa "frågor" som ni hade kommenterat. inte för de va direkt mogna frågor..

Till en av mina älskade hatare..
om jag är ful så undrar jag vad killar som vill ha mej, ser hos mej? & sen vill jag fråga dej, känner du mej?! NEEEJ.. du är ytlig & säkert skiiit osäker så du måste trycka ner andra.. vet du vad, om du vill trycka ner någon så är jag helt fel person att försöka på.. Du lyckades inte sötis;) YOU LOVE ME

Till två random pöjkar!
Vad jag har för underkläder på mej är inte er ensak.. & mitt privatliv angår inte er faktiskt..!!
PUUSS PÅ RUMPAN GÖLLISAR;)

FRÅGESTUND:D

Nu sätter jag igång en frågestud:D

Fråga exaaakkkt vad ni vill, ger svar på allt!
Hoppas de kommer lite roliga frågor & inte samma gamla vanliga

PUUUUUSSS PÅ ER


HAHAHAHAHAH

innan jag åkte till donken rinde jag mamma som va ute med vovven & en kompis!

(ringer)
mami- Ja hej det är polisen!
jag- ja hej, Stålmannen här!
Mami- jaha du har fått på dej dräkten nu?
Jag- ja det har jag, men du jag tänkte fråga dej om du ville skänka pengar kanske 20 kr till donken, jag menar till en varm choklad till behövande barn! (smilar stort igenom telefonen)
Mami- jaja kolla ifall de ligger en 20lapp i planboken puss!
Jag- väldigt snällt utav dej polisen tack så mycket!

 HAHHAAHAHH Störda eller vad?
JAG ÄLSKAR DEJ MAMMA!


asso seriöst?:S

hade du velat lösa det här hade du kommit fram till mej idag när du såg mej & frågat om vi kunde snackat..
Men nej du sitter med din så kallade vän & struntar i det.. så nu behöver du inte ens smsa mej! Du har bevisat att du inte e seriös alls.. så HEJDÅÅÅ till dej..;)


home!

vart en snabbis idag efter som Sofie ville hem & duscha!
Hann iallfall prata & dricka upp min feta varma choklad! ååh det är så mysigt att sitta ute när det är kallt & dricka något varm!!


donken som vanlig

ska ut me Sofie nu vi ska som vanligt till donken & dricka latte & varm choklad MUUUUMMS:D!!

& till en viss person
(tänker fortfarande inte svara på dina msn, dom är onödiga & jag orkar inte att du ska komma med ursäkter & botförklaringar just ni!)

PUUUSSSS


snabbis

hej & hejdå..

Haha nej skoja bara! Nej men måste skynda mej börjar 13:00 & jaghar bara ätit frukost än, vill hinna duscha håret & tänderna klä på mej & fixa lite.. Så nu måse jag skynda mej!

Kommer inte hem direkt efter skolan & bloggar. Ska med min älskade Carro på ett hemligt uppdrag... Nej men vill inte skriva de i bloggen vi ska iallfall göra en sak! Ha en bra dag

PUUUSSSSSSSS


äkta vänskap:S?

Jag kommer inte svara på dina onödiga sms! Hade du verkligen velat lösa de hade du bett mej att möta dej!
vi är 17 år.. Vi behöver inte ta de på telefon.. Det har blivit så jävla överskattat att lösa allt genom data eler telefon! jag tycker det är fel av dej att du gjorde som du gjorde! & hur du har behandlat mej.. det ska vi inte ens snacka om.. Folk kommer till mej & säger exakt samma saker som jag tänker på.. alltså måste det vara så!
&
kan du snacka skit om dina så kallade vänner med mej, så kan du snacka skit om mej med dom!
Tycker iallfall det var fel av dej..
HEJDÅ!


whatever!

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har inte alltid tid att lägga ner på bloggen & ibland orkar jag helt enkelt inte!
Såklart är jag superstolt över mina nya läsare! Tack ör att ni läser min blogg sötisar:D!!

Aja idag va jag i skolan sen åkte jag hem & däckade fiint på soffan! vid 8 tiden åkte jag & Sofie till donken som alltid! När jag kom hem hade mamma hittat två gamla kamerer så jag laddade in bilderna på datan MUAHAHHA men tyvärr lägger jag inte in dom på bloggen, (sofie skulle döda mej) Det va bilder från en kryssning när jag, mamma, Sofie & hennes mamma åkte till estland HAHAH! Jag döör det va sjukt länge sen!!!

Aja ska lägga mej på soffan & kolla på tv & däcka igen!
PUUUUSSSS


Bilder från dopet









Detta är inte alla bilder, men elin är lite dålig på att ta kort som ni ser! Fastnade inte på en endaste bild, men här bjussar jag vetni;) Nej men vissa bilder vart lite suddiga men de finns miljoner bilder till på systemkameran som jag ska ladda in på datan! 
PUUUSSSS


Min helg!

Tänkte berätta lite kort om min helg!

Fredags- va i skolan, åkte hem & packade sen drog jag mot pappa.. Tror eller minns inte att vi gjode något speciellt, vi bara umgicks allihopa..Annelies pappa & hans fru var hemma hos oss efter som Nellie skulle döpas.. dom bor ändå i norrland så de e lite långt att åka!! Iallfall kusin robin & hans pappa kom till oss också så jag va med Julia & Robin hela kvällen & lekte med jättebollen :) Jennifer kom hem runt 11 på kvälln eller jag åkte & hämtade henne vi va vakna till 12-1 sen gick vi & la oss!

Lördag- Vaknade tidigt & gjorde mej i årdning till dopet. Åkte till stinsen en snabbis för att handla klackar som jag kunde ha på mej! Sen åkte vi hem igen så jag hann sminka mej & sånt.. sen drog vi mot kyrkan, & jag va helt nervös! Jag fick hålla Nellie när vi gick ut i kyrkan & när när allt va slut skulle jag bära henne ut ur kyrkan!
Julia hällde upp dopvattnet & när vi stod där frame turades vi om att hålla i Nellie efter som de va lite jobbigt att hålla i henne så länge! Efter hon hade döpts så gick vi mot lokalen & fikade & öppnade Nellies presenter! De va riktigt roligt faktskt:) när vi kom hem somnade jag efter osm jag hade fått huvudvärk! Vaknade vid 20:00 & fixade mej lite, sen drog vi & åt på hägges! Alla gick hem vid 10 tiden tror jag.. men jag & pappa stannade kvar me några kompisar till familjen.. & vi kom hem halv 2 & jag däckade direkt!:)

Söndag(idag)- vaknade, åt frukost & drog med kusin Robin på hns fotbollsträning. Sen drog vi hem & efter ett tag åkte jag & pappa för o hämta Jennifer på hennes innebandy tränig! Eter det drog vi på marknad & handlade saker till min fest.. ni kanske tycker de låter helt knaas.. men kläder & sånt som finns på marknader passar till mitt tema på festen :) Aja vi tog en promnad hem efter vi hade varit kvar där & sen va jag hemma lite & vid 5 tiden drog jag hem till mamma & väntade på Sofie. som vanligt drog vi två till donken & fikade:D

De va min helg
PUUUSSSS

(bilderna från dopet lägger jag in sen)


FOTBOLL

sha, berättar allt om igår lite senare för nu ska jag dra på fotboll.. Min lilla kusin ska spela!
Aja hinner inte skriva mer nu
PUUUSSSS


Hos pappa!

har lekt med lillasystrarna julia & Nellie hela kvällen, nattade nellie & fortsatte leka med Julia & Lilla kusin robin. Har nyss hämtat Jennifer hos en kompis. är jag inte världens bästasyster som inte vill att hon går hem själv i mörkret! JOO JAG ÄR VÄRLDENS BÄSTA STORASYSTER, visst Jenni :P

Aja ska dra för jenni ska sätta sej här nu
PUUUSSSSSSS


Powernap

Ska ta en powernap nu, stäler kl på 15:30, sen ska de packas lite & åka iväg till pappa!
hoppas jag får med mej det jag behöver tills imorgon bara :D hör av mej innan jag åker eller när jag e hos pappa! Lovar att lägga ut mycket bilder från helgen
PUUUSSSS


Bildbomb igen





det är hårfärg på fingrarna!






Dagens frisyr & smink! på väg till skolan!

PUUUUUUUSSSSS


Bildbomb




jg har helt klart den finaste kusinen muhahah:D






såhär många kort hade bob kvar (dom på bordet också)
& ja mitt figer e brunt, färgade sofies hår utan handskar men som tur var, så var det bara toning!:D

Medans jag hade 4 kvar MUAHAHAH



'
PUUUSSSSS


Godmorgon!

Är uppe med tuppen idag.. eller nej jag vakna fan före tuppen hihi! Aja ska dra o 30 minuter typ kommer bli bra de här, Jag brukar aldrig vara nervös faktiskt, inte ens idag. Jag har så mkt självförtroende i det jag gör! Jag kan säga att jag är bäst i klassen på att servera & tror alla håller med mej faktiskt.. Lärarna brukar alltid låta mej hjälpa andra, dom ger mej svårare uppgifter & dom berömmer mej lika mycket varje jävla gång! Så det här är något jag kan, något jag är född till att kunna:D

Aja efter skolan åker jag hem & packar, ska åka till pappa & va där i helgen! tänkte säga att jag kommer sakna min & Sofies kväller.. men jag kommer träffa henne imorgon efter som min lillasyster (hennes kusin) döps imorgon!!

Aja blir bra en hemmakväll med familjen,
ska pussa sönder Nellie världens sötaste unge (kopia utav mej hihi)!

PUUUSSS

gillar den här bilden, men jag hatar den ändå så mkt!
Jag tror jag gillar den för mina ögon utstrålar nån slags energi eller något är det iallfall med ögonen
Men så hatar jag den så grovt för jag hatar när-bilder på mej själv..


Godnatt

Godnatt gullungar, måste upp tidigt imorgon ska sminka mej & sån shit.. Får ju inte se ut som ett spöke & skrämma iväg alla gamla gäster höhö!;) Nej men måste fixa håret, lägga på lite smink, käka frukost & borsta tänderna! Det är de viktigaste.. kläder är skitsamma efter som jag ändå kommer ha på mej mina serverings-kläder höhö!
 
PUUUUUSSS

Otroligt gammal bild på mig när jag hade mina mörkmörkbruna linser
(folk trodde jag va sigenare/italienare & massor med annat)


Önskelista!

Efter som jag fyler år om mindre än en månad så tänkte jag skriva en liten lista på vad jag önskar mig:)
Är inte så många billiga presenter men ändååå man kan ju alltid önska:D

  • system kamera
  • En chiuaua (långhårig)
  • Presentkort så jag kan fixa naglarna
  • Pengar till en tatuering
  • En utomlands resa
  • Presentkort på klädaffärer
  • Presentkort på skoaffärer
  • Smycken
  • Nya linser (bruna eller lila/rosa)
  • Kokoskräm
  • Parfymer
    &
  • En mini laptop

    PUUSSSS

Donken me underbarast!

guess what..? muahahaa satt på donken idag igen med Sofie! Haha de e standard att vi gör de alla veckodagar:P
men imorgon är det fredag då ska jag dra till pappa & bara umgås med familjen! För på lördagska lillasyster Nellie döpas :D lovelovelove! vet inte va jag ska ha på mej än :O tror det blir min oranga klänning faktiskt, äch det löser sej! Nu är det så att det är 23 dagar kvar till vi ska fira mej alltså min FEEEST:D längrat så grovt.. Jag kommer va helt stylad asso! Massor med färger & galet hår.. I like, you like, everybody like;) nej men jag är på cepe humös just nu så ska sitta här & bara koppla av lite så jag kommer upp imorgon..
för imorgon gäller det ska börja servera kunderna igen!:D
älskar faktiskt mina kunder, små söta gamlingar som kommer för att äta vår mat, suuper sweet!
Aja vi hörs sen när jag gör ett godnatt inlägg
PUUSSSSSS


The Hills

Sitter o gor på The hills just nu! Idag skulle jag ju möta upp sötisen Michelle.. Men så vart inte fallet.. Jag stannade hemma pga huvudvärk! Jag fick åka & rädda Angie från att drunkna i regnet! Nej men hon va lite klumpig & skulle leka smart.. hon ville till willys men tog fel buss, Muahahah hon hamnade helt fel så jag fick plocka upp hene, åka med henne till willys & köra hem henne.. vem vet hade jag lämnat henne i willys hade hon nog inte hamnat hemma.. hon hade lekt smart igen Muahahah! I love you Angie!<3333

Aja ikväll blir det säkert gamla vanliga om inte Sofie är död efter praktiken!
DONKEEN FORLIFE HAHAHAHAAHAHA:D





Dethär är gaaaaleet gamla biler!


Huvudvärk, nej tack!

Vaknade imorse med huvudvärk trodde jag skulle spränga mitt huve eller något, Hate it!!!!!!!!!
Aja idag ska jag umgås med min älskade Michelle, Vi ska förmodligen ta en fika & prata lite.
Har saknat henne skiit mkt.. Vi kallade alltid oss systrar förut. Men de va typ 1 år sen vi träffades vilket känns skit dåligt! Älskar min lilla michelle, hon är världens mest trevliga, underbara, unika människa som finns! Den här tjejen har hjälpt mej med mycket!
I LOOOOVE YOOOU SWEETEE!!

Aja ska avsluta så inte huvudvärken kommer tilbaka!
PUUUUSSSSS


Läggnings dags!

Ska lägga mej & Drömma om någon.. mmh så är det! Jag ska drömma om HONOM! Nej men jag börjar få huvudvärk så ska lägga mej i sängen faktiskt.. Tyckte jag va så duktig med Hiss&Diss inlägget så jag förtjänar att få göra ett godnatt inlägg & sen gå o sova:D
Aja ha en kul kväll
PUUUUSSSSS


Hiss/Diss


1. Min underbara kusin
Måste få hissa henne en gång till! Hon är världens met underbaraste människa & jag är helt överglad att ha
henne i mitt liv, & att vi är s tajta som vi är!
I FUCKING LOVE YOU BABY!!<33

2. Donkens varm choklad!
Det har blivit till mitt kvällsfika! I love it.. Varje kväll drar jag & kusin dit för att drocka varm choklad eller cafe latte!

3. Mej själv!
varför?.. jo för jag insåg idag (med hjälp av sofie) att visa människor faktiskt inte är värd min tid eller energi & jag tog inte ut ilskan utan tryckte tillbaka den.. det har aldrig hänt förut! Jag brukar explodera & skrika åt personen. Men idag lärde jag mej att vissa människor faktiskt inte är värd att ha mej som vän!
Men payback is a bitch sötis;)

4. Min moster!
Hon har alltis stått vid MIN sida, äve om mamma eller någon annan varit emot mej så har hon funnits där & hjälpt mej igenom det! Jag är så jävla tacksam att hon finns! En vacker dag flyttar jag ner till henne. Inte på heltid men på långtid! Hon är som min andra mamma, fast hon liksom tar mej i första hand & älskar mej lika mycket trotts misstagen jag gör eller sne stegen jag tar!
Jag älskar dej världen bästa moster!<333


1. folk som leker ens vänner!
lek inte min vän som du ska snacka bakom min rygg.. Lek inte min vän om du ska snacka om andra. jag vet att du kan snacka lika myckt om mej med dom sen! Lek inte min vän ifall du ska va så dryg & skita i mej för dina så kallade riktiga vänner.. både du & jag vet att dom är falska.. Kom inte till mej sen & be om min tid.. för min tid räcker inte till för dej! 

2. Facebook!
Snälla det har bliit så tråkigt! Visst de finns spel & man kan nå sina vänner & man kan skiva lite si & så, Man får kontakt med gamla vänner... blablabla
Men va har man sällskaps spel till.. man kan umgås med sina vänner/familj & spela spel tsm! Va har man telefon till.. man kan nå alla sina vänner/familj Du kan även skriva saker på sms.. ?
& Det finns en anledning till vrf du & din gamla vän slutade umgås!
Så onödigt.. ska nog lämna sidan faktiskt

3. Min engelska & No lärare!
Hon ger oss est på saker vi inte fått träna på Samma sak med vår No lärare..
Vi skulle ha prov på Atomer & sånt shit.. Han gavoss ett papper & sa träna på det här..kn ni allt på pappret så
kan ni provet, yeaah right.. inget på provet var från pappret.. säger bara kör upp nått i röven på varandra!

4. min header!
Måste verkligen bytaden.. den ser ju ut att va av en nybörjare på paint typ!:P
ska göra nått i photoshop måste bara lära mej lite till, Den dyker väl upp om nån vecka

PUUUUSSSSSS


Dagens..?

DAGENS VILL HA: honom
DAGENS KLÄDSEL: leggins,linne & tjocktröja
DAGENS SMINK: inget smink alls
DAGENS FRISYR: bulle
DAGENS LÅT: känn dej fri 
DAGENS PLANER: dagen är typ slut!
DAGENS SAKNAD: pappa,annelie & syrrorna
DAGENS BÄSTA: Sofie!
DAGENS ROLIGASTE: sofie när hon skulle fixa sitt hårband! Muahaha den gick sönder!:P
DAGENS DUMMASTE: Sofie, glömde bort namn på två saker under 2 minuter!-.-
DAGENS MISSLYCKANDE: MISSLYCKADE låter bättre.. ett smutsbarn!
DAGENS DROG: mina häx-kanelbullar HAHAHAH!
DAGENS KÖP: varm choklad
DAGENS GODIS: bullar!
DAGENS HUMÖR: min o sofies;)
DAGENS MENING: be strong, never give up

donken med Sofie!

Nu ska vi ska till donken igen, woohoo vi älskar våra liv:P
Nej men vi ska dricka cafelatte & varm choklad, ta en cigg & prata! Måste få berätta saker för henne! Har så himla mycket att säga till henne & ändå va vi med varandra igår :P Muahahahhaahah!
Nej men ska börja klä på mej lite varma kläder & åka mot henne!
PUUUSSSS


Bildbomb








Underbar kusin!

Hej, var i skolan idag, en helt onödig dag för min engelska lärare är störd! hon kan knapt engelska.. eller jo men hon uttalar inte bra! Hon gav oss ett test på något vi inte hade pluggat på! & jag gjorde testet & stack hem för jag blev så irriterad!

Varit hemma hela långa dagen.. eller kl 7 stack jag ut med sofie min underbara kusin! Vi drog till donken & drag cafelatte & Varm chocklad Muuuumms! Vi va lie störda så vi satte oss på uteserveringen när de regnade.. men vi ville ju liksom röka samtidigt, höhö sånna är vi, Aja kom hem nyss & nu tråkar jag sönder!
Ska väl strax kolla lite på tv & sova!
Ha en bra kväll
PUUUSSSS


Skolan!

ska dra mot skolanom 1 timme, men nu blir det en snabb dusch, hoppa i kläderna lite smink & dra iväg:D
resten har jag redan hunnit med :)
PUUUSSS


bläääh

har tråkigt, förlåt för dålig uppdatering & nu ska jag ut & röka på balkongen!
Ha en bra kväll för de har jag haft.
PUUUSSS


Godmorgon

hellu göllunar! Idag skiner solen, tänkte jag säga.. I wish HAHAHA fyfan idag får moppen stanna hemma medans jag är otrogen med bussen! shit det är bara 15 minuter kvartills den går.. måste skynda mej:)
eller va nej jag är ju klar HAAHHAH! Asso mitt hvud snurrar jag är på cp humör & jag tycker synd om klassen idag:D Aja ska avsluta.. måste knyta konversen & hitta nån jävla jacka!:)


ångest!

blev bara massor med ångest skit idag, men idag mår jag så.. det är min blogg jag bestämmer! om du är en som påstår att du inte gillar min blogg så varför läser du då fortfarande de jag skriver?! go to hell bitch!

aja är irriterad trött & har ångest.. besluts ångest!!
GODNATT


Kortfattat!

jag gör den långa gårdagen till en kort dag!

  • Jag vaknade & allt sen fixade jag mej
  • mötte Carro & Adam kl 18:50
  • drog mot alvik på fest
  • chillade galet där
  • de blev knas & saker förstörde vår kväll lite
  • vi fortsatte chilla
  • nånting hände med mej, jag vart helt fuckt up i hela kroppen, mina ögon va fuckt up, såg helt suddigt.. ibland slocknde de för ögonen, ibland vaknade jag av att Adam skrek & gav mej slag på käften (för att jag skulle vakna) ibland kunde jag inte röra mej eller se någonting, ibland orkade jag knappt gå..
    hela min kropp dunkade hela tiden.. Trodde jag skulle dö utan att säga hejdå till alla!
    Även fast jagv a rädd & ville gråta fick jag inte fram tårar eller något.. när man har huvudvärk dunkar de ju i hela huvudet så där fast 100 gånger värre dunkade det i min kropp & hjärtat ska vi inte prata om de slog jätte fort!
    Det konstigaste var att jag bara hadde druckit en HALV ÖL, & en klunk vin!! Så jag va inte full de e 100 % säkert.. Jag hade dock inte ätit något på hela dagen men man brukar inte bli så konstig då!

    aja de va min lördag
    PUUUSSS

ska jag lyssna på alla andra?

Va sa jag säga, hur ska jag göra?.. alla säger att jag ska göra de, men jag vågar fucking inte! jag är en riktig fegis när det gäller sånt här! En kille talade nyss om för mej att jag borde säga de, & känner inte han samma sak har jag ändå gjort honom glad med sanningen.. som han sa ärlighet varar längt! men jag ljuger ju inte direkt för honom om jag väljer att inte berätta.. jag undanhåller bara något!
ASSO SHIT DEHÄR ÄR KATASTROF FÖR MEJ!


502

Detta blir mitt 502a inlägg, helstolt över mej själv!
ska bara ut på balkongen, ta en cigg & tänka igenom de jag skrev om i förra inlägget sen är jag tillbaks & berättar om gårdagen!


kär på avstånd

Du fick mej att falla på plats.. Nu är jag här ensam. vågar inte ens tala om för dej hur jag känner! rädd för att allt ska bli fel! Rädd för att allt ska falla sönder! Jag orkar inte hålla allt inom mej längre.. Vet inte va jag ska göra? när vi pratar blir jag helt överlycklig, när jag tänker tillbaka på kvällen vi delade blir jag tårögd, för jag saknar de!När du höll armen om mej presenterade mej för din familj.. Va ska jag säga, hur ska jag göra..

Va tycker ni som läser min blogg.. Hjälp mej! Va fan ska jag göra? =/
Puusss


I hate it!


Utgång!

Ska dra ut med Denise nu, när jag kommer hem igen så berättar jag om gårdagen som började bra, hade en rolig kväll med älsklingen Carro & Adam! Kvällen slutade dock helt fuckt up för mej! Berättar mer sen
PUSSSSSSS


Bildbomb från igår!






Peace & love

Fest igen!

ska äta nått nu så jag håller mej hela natten!:)

Dagens outfit- svarta leggins, orange klänning, svart skärp i midjan & en svart bolera(stavning)..
Har sminkat mej klart nu iallfall, blev en "enkel" sminkning, inget överdrivet! Mina bruna fina linser är på & självklart fixade jag till håret till nått snyggt:)

Aja jag ska åka vid 7 tiden så får se om jag hinner skriver en gång till innan festen!
PUUUUUUUUSSS

har typ inga bilder på mej & Carro efter som dagan raderade massor med bilder för mej!
Men blir att ta nya idag:)
( I FUCKING LOVE YOU CARRO)


Oups

läste mitt fylle-inlägg!
 ÖVERSTRUKET.. SPRIIIKAT!!


Hej bakis:D

Hej, vaknade runt 12 tiden , bakis va jag också! Men de har gått över nu efter en bra frukost! Idag blir det fest i alvik! Ska äntligen få träffa Carro min efterlängtade bebis!<3333

Igår- Jag & sofie gick ut, chillade lite drack & pratade lite, sen kom patrick vi fortsatte dricka, jag vet helt otroligt full! men de va jätteskönt i love it, känns som om de va 200 år sen! Iallfall pratade med världens underbaraste! tack vare honom känns mitt liv meningsfullt just nu :D

Aja ska gå in i duschen sen blir de chilla lite & se blir det att fixa mej & dra iväg!
PUUSSSS


FIESTA

Hej, sitter hemma nu, blev typ Myskrök med världens sötaste kusin & några till! Förlåt om jag skriver lite fuck up, men försöker så gott jag kan! Ska strax lägga mej på soffan & kolla på tv kommmer säkert däck här! SPRIIKAT!
pratade med världens sötaste för ett tag sen, ooh im in love! & till Sofie ..låten "birthday sex" MUHAAHAHA bara hon som fattar! i love you underbarast!! Nej men känner att detta går helt under kontroll så ska sluta
POUUUSSSS


migrän!

Sha ska lägga mej i soffan sänka volymen på tven & ta en powernap! har värsta huvudvärken just nu vilket kommer bildas till mirän om jag inte tar det lugnt! idag blir det att dra ut med Sofie YEAAH! Aja måste dra
PUUUSSSSS


Godnatt

sleeptime för mej nu asso, ska upp kl 7 imorgon så Godnatt gott folk!
PUUSSSSS


JAG ÄR GLAD

Shuu, sitter här & nördar, fast jag får typ flipp på tangentbordet efter som vissa tangenter vägrar funka ibland!!
Ah juste, Ni anar inte hur överlycklig jag är.. Någon speciell kommer kanske på MIN dag! Wohooo, nu blir MIN dag ännu bättre:) 

har BARA varit hemma idag faktiskt.. eller jag gick ut med sofie i typ 40 minuter innan vi stack hem för att kolla på ett pogram som vår kompis mamma va med i! så har jag bara suttit här. imorgon bir det skla eller ja vi ska va i köket & laga himelsk mat! Sen ska jag va med Sofie & chilla gaaleeet vi får se va vi hittar på!
PUUUSSSSS


ang. min fest!

jag pratade nyss med *****.. NU ÄR ALKOHOLEN FIXAD!!
Nu återstår maten, tilltugget, läsk, musik & sist men inte minst, mina inbjudningar till folket:)

Vilke tema blir det: Hemligt i några veckor till
Vilken mat serveras: inte helt bestämmt än
Vilka drickor finns det: lite blandat, alkoläsk, vin, öl, vodka & vanlig läsk
Vilkt folk är bjudna: hemligt ett litet tag till
Hur ska du ha festen: Hemligt än så länge

Finns de mer frågor ni vill ha var å så fråga på!
PUUUSSSSSSSS


Dagens..?

DAGENS VILL HA: tungpiercing
DAGENS KLÄDSEL: pyamas shorts & linne
DAGENS SMINK: har inget smink på mej
DAGENS FRISYR: bulle
DAGENS LÅT: panetoz - mer än ord 
DAGENS PLANER: vet inte fixa rummet mer kanske
DAGENS SAKNAD: CARROOOO
DAGENS BÄSTA: ME MYSELF AND I
DAGENS ROLIGASTE: "sandra alla här på jobbet tycker att du är en 10+poängare, men jag vill ha dej för mej själv" HAHAHAHA
DAGENS DUMMASTE: JAAG
DAGENS MISSLYCKANDE: inget har misslyckats än
DAGENS DROG: nötter
DAGENS KÖP: inget ännu
DAGENS GODIS: nötter
DAGENS HUMÖR: trött & hängig
DAGENS MENING: be strong, never give up

Fyfan för migrän!

Hej!!
vaknade väl vid hlv 11 idag, oj oups skulle visst till skolan.. nej men jag sjukanmälde mej för jagsomnde med migrän igår & vaknade upp med skiten! Så förmej vart det en hemma dag! när migränen gick över gick jag ut med vovven, städade rummet & ätit frukost! Har inte mycket att skriva om nu, men vi hörs senare!
PUUUUSSSSSS


GODNATT

har världens jävla huvudvärk/migrän så tänkte lägga mej i soffan i mitt lilla mörker & kanske kolla på tv om jag pallar! Men aja ni får ha en trevlig kväll
PUUSSSSS


FLIIIIPPPAAD

Asså jag blir så jävla sur på omogna töntar som håller på & larvar sej! Jens om du ser dehär så JA JAG MENAR DEJ JÄVLA SNORUNGE!!! :@ Blir fan förbannad asso, folk som inte kan andvända ord rätt & snacka normalt stör mej jätte mycket... SÅ FUCK YOU MAH BITCH!!
gå & häng dej


Hell yeah!

Kom nyss hem, var först ute med Denise vi åkte mot gården, vi ville äta vår toaste men som sagt de va stängt så vi åkte mot Danne chillade lite med han & några, sen mötte jag Angie en snabbis & sen tillbaks till Denise & Danne! Vi drog mot Rampen där,Mark, Jan, Monz & Nicke var.. Vi chilla där galet sen åktej ag & lämna Denise & mötte Sofie & Patrick.. Vi chillade lite & sen drog jag & Sofie hem, En hel soft kväll!
PUUUUSSSSSS


Planering in för MIN dag!

Sha, har suttit ute me Sofie i det fin vädret! Vi har gjort planer inför min 18 års dag som kommer ÄGA totalt! Asso jag tänkte inte avslöja något för folk kommr bli så avundsjuka på dom som är bjudna muahaahah! Nej men ärligt talat det är ingen "normal tråkig" fest utan jag ska ha ett speciellt tema, jag ska ha blandad musik som "populära låtar" & låtar som hör ihop med mitt tema! Jag har skrivit upp vilket folk som är bjudna & det jag bjuder på (maten & sånt) Helt underbar roligt! Drickan är planerad & jag lovar det blir helt flippat!!
Ha en bra dag
PUUUSSSSS


vafan?..

Står på schemat att jag börjar 12:30 men förra gången började vi 13:00 hel skumt!
aja bäst att man rör sej mot skolan då:/
PUUSSSSSS


Dagens..?

DAGENS VILL HA: tungpiercing
DAGENS KLÄDSEL: mjukis, vitt linne + tjocktröja/mina kock kläder
DAGENS SMINK: har inget smink på mej
DAGENS FRISYR: bulle
DAGENS LÅT: panetoz-mer ä ord 
DAGENS PLANER: Gå till skola, sen vet jag inte -.-
DAGENS SAKNAD: CARROOOO
DAGENS BÄSTA: ME MYSELF AND I
DAGENS ROLIGASTE: inte hänt nått roligt än
DAGENS DUMMASTE: Getingen som flög in i fönstret nyss
DAGENS MISSLYCKANDE: att vakna kl 10:00, vaknade 10:40
DAGENS DROG: cigg, cupcakes & muffis (som vi ska baka)
DAGENS KÖP: inte hunnit köpt nått än
DAGENS GODIS: cupcakes & muffins
DAGENS HUMÖR: Pigg & glad
DAGENS MENING: Never ever give up

Godmorgon

Hej sötisar, Sovit gott? Det har iallfall jag gort.. Jag minns att jag drömde någon dröm som var jätte verklig men jag minns inte om vad! Jag ville vakna upp ur drömmen men de gick inte, sen vacknade jag av att klockan ringde! Haha de va nån sjuk dröm..en mardröm! Aja tänkte gå & tvätta håret, ta på mej kläder, borsta tänderna & chilla lite sen blir det skolan! Börjar 13:00 idag igen, skiit skönt. Har bara konditori idag vi ska göra cupcakes & muffins today, JIPPEEEYY!!
PUUUUSSSS


Svar på fråga

Anonym om GODNATT!!:
vilket land kommer denise ifrån? ;D
Svar: Denise kommer från Tyskland, Sverige, Turkiet & Etiopien.
Hon är en riktig blandning


GODNATT!!

Shit jag har verkligen svårt att släppa min nya fina blogg! Jag sa godnatt för flera minuter sedan & jag sitter fortfarande här & uppdaterar. NU SKA JAG GÅ & SOVA:D

Sov sött gullisar vi hörs om några timmar
PUUUSSSSSSS


Min nya profilbild på FB


Min nya profilbild på facebook!
helt sääxiig jag vaar:D


BILDBOMB!








äääsh blev inte så många, men här är några jag tog NYYSSSSS!!
min data fucka upp så orkar inte lägga energi på att dampa sönder på den!
Godnatt gullunger

PUUUSSSSSSS


Oj gömde!

Haha ojsan jag glömde berätta va vi gjorde ute!
Först mötte jag Angie & Sofie utanför Angie, vi åkte mot Lena Livs & köpte energidricka & nötter, Sen drog vi mot vår brygga.. där råkar det ALLTID vara en fin solnedgång. Man får as snygga bilder där! So trust me bilderna jag tog på prinsessorna blev skiiit fina! Whatever vi drog hem för Angie ville plugga. Men jag & sofie satt ute & chilla, vi pratade om allt & inget som vanligt, jag älskar eer!<33

lägger ut bilderna när Angie lagt in dom :)


DAGENS..

DAGENS VILL HA: tungpiercing
DAGENS KLÄDSEL: Jens,vitt linne & vit tjocktröja + converse
DAGENS SMINK: mascara & puder
DAGENS FRISYR: toft
DAGENS LÅT: I love the way you lie 
DAGENS PLANER: dagen e slut-.-
DAGENS SAKNAD: CARROOOO
DAGENS BÄSTA: SOFIE & ANGIE
DAGENS ROLIGASTE: när jag, sofie & Angie vart rädda för snrungarna som skrek i skogen HAHA!
DAGENS DUMMASTE: Jens..-.-
DAGENS MISSLYCKANDE: när jag & natta försökte få klassen att sjunga för hocken -.-
DAGENS DROG: cigg, nötter & energidricka
DAGENS KÖP: cigg, nötter & energidricka
DAGENS GODIS: nötter
DAGENS HUMÖR: överglad hela dan!
DAGENS MENING: håll huvudt högt & ge aldrig upp

Tänkte börja med Dagens varje dag bäästaa va :D

nåja

Det här får funka för tillfället, eller ah jag vart rätt nöjd med ALLT utom headern som jag ska göra när jag har tillräckligt med tid!  Men nu har jag "jobbar så hårt" att jag måste ut & ta en cigg som belöning!

PUUUUSSS


Nellie sötungen håller på att lära sej äta själv!


ANGIE &SOFIE

Ska börja fixa mej ska strax ut med Sofie & Angie,. Vi kommer säker chilla runt lite fan vet jag, men va vi än gör så har jag alltid roligt med mina söta prinsessor! JAG FUCKING ÄLSKAR DOM!<3333

PUSSSS

HISS/DISS

ska börja med Hiss & Diss listor för att göra bloggen mer roligare:)
här kommer första hiss/diss listan!



1. Min kusins blogg
Hon har helt klart en suverän blogg, hon pratar om intressanta saker vilket gör att läsarna kommenterar & frågar mycket dom stannar även kvar hos henne! klicka här för o koll till Sofies blogg.


2. Folkrace (en motorsport)
Jag hatade Folkrace förut, det ända som intresserade mej var killarna (dom är oftast heta) Men min pappa kör folkrace vilket gjorde att varje gång han eller någon annan jg kände körde, så ställde jag mej framför alla folk för att koll på dom & hejja lite extra! Nu är det en sak jag själv vill göra! (att börja köra) en del är väl för att jag verkligen gillar folkrace nu & en annan del är väl för att snygga killar kommer komma & kolla på min bil, ställa frågor & prata, vilket gör att man får kontakt med dom (man är ju smart).


3. killar som är eller utbildar sig till byggare
Är inte killar i byggarbyxer hur säxigt som hellst?! Tänk er en kille som är gyllenbrun, vackra ögon som typ lyser upp annsiktet, vita tänder & snaggad/fixat hår, han ska ha muskler & inte vara för lång + byggarbyxorna.. & t-shirt är förbjudet på en kille som har magmuskler! Thats it.. tänk er den killen MMMMMMMM YAAMIIH!!


(fanns inte mycket jag kom på att hissa idag)



1. Personer som leker balla
Jag bara hatar personer som LEKER ball, i mina ögon är dom helt mobbade! som tex några personer som verkligen leker så jävla balla, men dom är töntar i alla andras ögon! jag nämner inga namn efter som jag redan tycker riktigt synd om dessa människor! Folk ser ner på sånna som dessa människor, dom får ingen respekt & ingen vill va med dom! Dessa personer är riktigt falska & leker bitchiga fast dom igentligen är mammas små flickor/pojkar..

2. Mobbare
Jag hatar folk som mobbar andra p.g.a ens utseende, Hur mobbat är inte det igentligen.. Att mobba någon är mobbat tycker jag. Men det ligger alltid något bakom det där, är man en mobbare har man oftast blivit mobbad före det, så ä det & det vet jag. Jag vet inte huuuur elak jag va förut! Men när jag va liten vart jag retad.. Men jag har alltid varit söt, självklart mobbar jag inte folk fortfarande det är elakt, jag har växt upp!

3. Det här vädret
nu kanske det är varmt, men jag dissar det äckligt kalla vädret, fyfan för det jag får liksom hapå mej vinterjacka på kvällarna när jag åker moppe. Fryser som fan även fast jag harden på mej menvadska jag göra, kan inte sitta på en moppe i september med Vantar, vinter jacka & halsduk, det funkar inte! så DISS på detta väder!

4. Tågens mottagning
Vem hatar inte när man sitter på tåget själv & manv erklige vill prata med nån,så man ringer någon & hinner prata i kanske 5 minuter sen bryts det pga att mottagningen mellan karlberg & sumpan är sämst!  Jag hatar det så jävla mycket! Hände mej nyss.. Muahahaha :@ Dumma tåg & mottagning


Tack för att ni läst min hiss/diss lista.. vill ni att jag fortsätter med detta?

I love the way you lie

sitter & lyssnar på min älsklings låt som jag pumpat sönder totalt här hemma & i hörlurarna!

Till min vackra kusin!

Okej gumman vart fan ska jag börja! Det här är ord från direkt från hjärtat till dej okej..!
Sötnos du har alltid funnits där för mej, sen vi gick i blöjor har vi stått varandra nära, Du har funnits där när trubbel har dykt upp i mitt liv, du har funnits när bråk uppstått & du har alltid stått på min sida! Jag är så jävla tacksam att ha dej! När det är knas med familjen eller något liknande kan jag ringa dej & vi möts upp! Du tröstar mej som ingen annan gör! visar mej stödet jag behöver!! Du är min förebild.. Varför? Jo för du har värsta självförtroendet, du låter ingen trycka ner dej. Du kan gå runt & vara dej själv utan att bry dej om vad andra tycker! Du kan springa runt & göra vad du vill & skiter i konsekvenserna & Så vill jag med kunna göra!

Jag vill kunna tycka om mej själv för den jag är, för det gör jag inte.. Jag vill kunna ta på mej vad jag vill & inte bry mej om va andra tycker, men de kan jag inte.. Jag vill kunna se mej i spegeln & tänka fyfan va jag är fin.. mn de kan jag inte! Varför du betyder allt för mej är för att du bevisar för mej att när jag verkligen behöver dej så finns du där för mej! Som när jag gråter för något, då kramar du om mej, pussar mej på pannan & talar om för mej att jag är vacker! Vet du hur glad det gör mej! Du anar inte hur myckt du hjälpt me älskling!

Det är helt sant.. du har hjälpt mej mest av alla i hela världen, Det är bara du som talar om för mej var & varannan dag att jag är vacker, det är bara du som förstår mej när jag är ledsen eller irriterad! Det är bara du som vill hjälpa mej igenom livet! Är så fucking tacksam att du finns! Hade inte du funnits nu gumman.. Du hade jag inte heller gjort de! För jag hade inte klarat mej utan dej! Du är som mina stödhjul, du är min styrka & kraft för att orka lägga ner tid på livet!

Asso detta blev typ en bok, men jag hade lätt kunnat fortsätta med 1000000000 rader till! Men huvudsakenär den att du ska förstå att jag älskar dej, att jag ställer upp för dej som du gjort för mej & att jag är super tacksam att du finns efter allt.. I FUCKING LOOOOOVE YOOU BABY!

HEJ-HEJDÅ!

Hej & hejdå haha nej men typ.. jag måste verkligen skynda mej! börjar 13:00 & har englska måste fixa håret borsta tänderna, lite smink, kläder & dra iväg!


Goddag!:)

Sha kom hem för ett tag sen.. De va en chill skoldag idag.. hade NK lunch Mentorstid & sen svenska! De va galet nice faktisk!:) FAAN JAG HAR FÅTT HICKAA!!:(..

Aj ska ut på ballen & röka sriver senare säkert!!




GODMORGON!

Ska strax åka mot banken hämta ut pengar, sen blire mooot skoolaaan :D! Men måste kolla schemat nu!
PÖÖÖÖSSSS


en till :D

STEG 1
Namn: Sandra Jeanette Salinen
Födelseplats: Stockholm
Bor: Järfälla
Ögonfärg: gröna
Hårfärg: Svart
Civilstatus: Singel
Höger eller vänsterhänt: vänsterhänt


STEG 2
Skor som du bar idag: Converse
Svagheter: Självförtroendet
Rädsla: Att förlora mina nära o kära


STEG 3
Första tanke när du vaknar: Somna om igen
När somnar du: mellan 01:00 &05:00


STEG 4
Pepsi eller Coca Cola: Cola
McDonalds eller Burger King: Donkan
Adidas eller Nike: Adidas
Lipton Ice Tea eller Nestea: nestea
Choklad eller vanilj: Choklad


STEG 5
Svär du?: Som Fan
Röker du? ja
Sjunger du?: Ja de e klart
duschar du ofta?: jaa så klart
Tror du på dig själv?: Ja Ibland
Kommer du överens med dina föräldrar? Njaa sådär (A)


STEG 6
Har du under den senaste månaden:
Druckit alkohol ?: ja
Rökt?: ja
Shoppat?: Ja
Ätit en hel ask müsli?: Nej usch
Ätit sushi?: Nej usch
Stått på scen?: nej
Skejtat: Nej
Bakat: Ja
Stulit något?: nä
Kysst någon?: venne
Kramat någon?: japp


STEG 7
Har du någonsin..
d
äckat eller varit jättefull?: ja haha!
Blivit kallad hora?: ja
Busringt någon?: Gjorde jag alltid som liten
Gjort något som du ångrade?: aa
Fått IG i nått ämne eller på något prov?: venne
Kastat en sten på nån ruta?: När jag var liten(A)


STEG 8
I framtiden..
namn på barn?: Flicknamn; Natasha/Kimberly Julia chalotte Salinen
Pojknamn; Mikael/Simon Andreas Jonas Salinen
Är du rädd för att dö?: Nej absolut inte
Vad vill du bli när du är gammal?: Haha typ yngre (a)


STEG 9
Antal människor du skulle ge ditt liv för?: några få men speciella personer.
Antal CD-skivor du äger?: vet inte
Antal tatueringar?: kommer snart
Hur många gånger har du varit med i tidningen?: vet inte nån gång typ bara

STEG 10
Vad ska du göra i sommar?: venne
Vad ska du göra i vinter?: ÅKA TILL THAILAND
Gör du efter gymnasiet?: Jobba & sköta mina barn :)
Vill du bo i Sverige när du börjar jobba?: beror på
Vad händer till helgen?: venne.
Vad vill du helst göra just nu?: inte sitta o tråka iaf

STEG 11
Vill du ha pojk/flickvän?: nja venne riktgt
Vad tittar du först på hos killar/tjejer?: Ögonen och ansiktet
Vem är den perversaste person du känner?: fult att hänga ut nån
Vilket land är bäst?: vi bor i sverige så sverige är väl bäst:)


Tidsfödriv

FÖRHÅLLANDE
1. Är du singel nu?: Japp
2. Föredrar du långa förhållanden istället för massa strul?: långa förhållanden
3. Är du redo & satsa på ett förhållande nu?: ja om han är den rätta!
4. När hade du sex senast?: inget ni har med att göra
5. Tyckte du om det?: Ingen kommentar-.-
6. Har du kört oskyddat nån gång?: Ingen kommentar-.-
7. Har du playat någon nångång?: Nä inte vad jag vet(a)
8. Har du dumpat någon & sedan ångrat dig?: ja
9. Har du någon kille/tjej på g nu?: kanske ;)
10. Haft sex på fyllan?: de e inget ni behöver veta om
11. Sagt jag älskar dig till någon & verkligen menat det?: Japp
12. Sparat något från ett gammalt förhållande?: haha ja
13. Somnat gråtande p.g.a kärleken?: Aao :/
15. Varit otrogen?: Nej usch

KOMPISAR
1. Har du nån bästa vän?: Ja
2. Är du ofta med dina vänner?: varje dag
3. Vad brukar ni hitta på?: allt & inget
4. Bästa minnet med en vän?: jag & ida när vi va kära i R & E
5. Säg namnen på nåra riktigt bra vänner?: Sofie, Ida, Angi, Denise osv!
6. Kan du vara dig själv med dina kompisar?: Det är klart
7. Har du hatat din bästa vän?: Näpp
8. Har du alltid kul med dina vänner?: Jajjamäänsan alltid!

SISTA..
1. Som du fick en puss av?: haha ja ni ;)
2. Som sov med dig i samma säng (förutom dig själv)?: Min vovve
3. Du delade ett riktigt bra skratt med?: Sofie  
4. Du gick på bio med?: oj de minns jag inte
5. Du höll i handen?: din't know
6. Du gick på stan med?: Fredde
7. Som delade en pizza med dig?: venne
8. Du ringde?: sofie
9. Som skickade ett sms till dig?: Denise
10. Du kramade?: Sofie

ÖVRIGT
1. Har du nånsin smygit ut utan lov?: Japp
2. Brukar du tjuvkika in i andras fönster?: njä ida & jag brukade kolla in hos E
3. Längtar du till sommarn igen?: JAAA!
4. När du tittar dig i spegeln, vad säger du då?:  fyfan!
5. Hur svara du i telefon?: aa hej de är Sanda
6. Vill du ha barn?: ja minst 2
7. Har du gjort något olagligt?: ja
8. Vill du så fåru gärna berätta vad?: du vill inte veta:O
9. Har du några tatueringar/piercingar?: Ska tatuera mej snart & ta hål i tungan
10. Bäddar du ofta sängen?: bara när jag orkar & måste
11. Hatar du någon riktigt mycket just du?: Nej de tror jag inte
12. Vad gör dig rikigt glad?: JULEN!
13. Går du i kyrkan?: Jag är komfirmerad
14. Gillar du att sjunga?: Ah men de är ju inte så lyckat
15. Har du egen dator?: Ah egen laptop
16. Hur mår du idag?: Nu mår jag bra
17. Vilken klass går du i?: HR2


LÅNGPROMENAD!

Ska dra ut nu.. sma med mamma & några till på långprommis! kommer väl hem om nån timme!
PÖÖSSSS

RADERAT!

inlägget inna raderade jag efter som jag INTE kommer göra nått me bloggen just nu! Är så sugen att ändra men jag har inte tålamodet just idag! Kommer väl få damp/adhd på datan om jag ens försöker! Höhö

ha en bra dra
PÖÖÖÖSSS

FIESTAA!!

sha, ska dra ut nununu med Denise! Vi ska fixa drickan & sen ska vi mot Joel! Där ska vi dricka med grabbarna & chilla hela kvällen lång tror jag :D Ha en bra kväll så hörs vi!

PUUSSSSS

FEST!:D

Sha idag blir de väl att dricka! Men EN väldigt keff person fucka allt . men de här årdnar jag!! Fyfan har inte druckit på säkert 2-3 månader (med vännerna) för har bara varit på folkrace hela sommaren känns de som & Då har jag druckit! Aja pllar inte skriva.. & Ikväll blir det nog inga inlägg heller så ha en bra kväll!

OBS. om jag inte uppdaterar imorgon är jag bakis eller så tar jag en bloggpaus för i helgen!
PUUUSSSS

FRYSER IHJÄL!

Ska lägga mej under mitt varma täcke med en varm kopp choklad MMMMM! Fryser så jag nästan går sönder! Hade faktiskt på mej min vinter jacka nu när jag gick ut.. för det är verkligen SVINKALLT ute på kvällarna nu! Hösten är här & snart vintern också:( Fyfan hatar dethär så håårt! Aja tänkte dra nu ni får ha de bra

PUUUUUUUSSS

bäbiish!

Ska dra ut med min älskade lilla bebis! Ja vem kan det vara ? hmm.. en ledtråd!
Är med personen varje jävla dag & personen är inte helt svensk!.

Haha nej skojja bh drar ut med Denise Franke WOOHOOO:D ovanligt vaah ? Nej men ska dra till henne sitta utanför & röka sen dra mot dom andra kanske!
PUUUUUUSSSSS

TYSKA JÄVELN!!

ShaSha bloggen! hah tss nä jag skojja bara! nej men nu är det såhär att en vän har skaffat blogg! Ja det är en kille fett gay men va ska man göra åt saken liksom, Han är ju inte som alla andra -.- MEN det är ju det som är det roliga! Hans blogg gör han på halft tyska eller ska jag säga "Tychka" Haha & svenska:P
Iallfall, vill ni skratta så tycker jag att ni gå i på
HANS BLOGG!

THE NEW GAYBLOGG:D

TRÅKIGT

har skit tråkigt! Verkligen.. Vet inte va som händer idag faktiskt! Kanske drar ut med Denise.. men orkar inte sitta hemma heladagen & vänta så får väl se om nån vill hitta på nått :)

Ha en rktigt skön dag
PUUUUUUUSSSS

Godmorgon!

Sha, nu ka jag strax dra mot skolan, har inte mkt & säga för har bråttom! Men kanske skriver i skolan Muahahahah
PUUUSSSSSSSS

Godmorgon

Godmorgon mina änglar! Asso vad gör jag inte när jag kommer in på bloggen direkt! Jo.. Jag kollar statistiken! & herrejävlar! Nu går den nästan rakt upp! Ska visa er sen men har absoluuut inte tid nu! Ska äta upp min frukost & klä på mej.. börjar halv 1 så tänkte ta en snabbdusch innan också!

så ha de bra, vi hörs!
PUUSSSSSSSS

zZzzzZZzzzZ!-.-'

Nu är jag svin trött.. nästan muahhaah! Nej men ska försök sova nu! varva ner lite.. jag menar tror nu inte man blir uppspelt & lycklig när man får så här många besökare på bara några få minuter:O!
Hellu YOU LOVE ME!!:D

Ha en bra kväll/natt
PUUUSSSS

sjukt gammal bild!


KOMMENTAR

AnnA om NI MÅSTE LYSSNA!:
Sjukt bra röst! Hoppas hon blir upptäckt bara,
dumt att en sån där talang ska gå och vara okänd! Idol kanske?

Svar: visst är den gudomlig! Ja men eller hur. En vacker dag blir hon stor! :D
kram!:)

haha dethär är så jävla kul!

Ni måste ju bara älska min blogg inte sant HÖHÖ! Nä men seriöst kl är 1 på natten & jag har haft 20 besökare TILL sen jag skrev sist! Hello Famous:)

Hello Sandra Salinen on the top of the world

PUUUSSSSS

SHIT:O!

Min statistik bara ökar & ökar! nu jävlar händer de nått här!! Tack till alla er urgulliga läsare

Aja tänkte gå ut å balkongen & Prata lite vätt med mitt ex.. Ja tydligen så älskar han mej.. Liksom det var ca 2 år sedan vi var tillsammans!

Så en fråga till er: Kan man säga att man älskar någon efter två är när man bråkade 24/7 under tiden man var tillsammans?

Ska nog börja med "Dagens fråga" här på bloggen, något nytt ändå.. helt okej för mej, vad tycker ni ?

PUSSSS