Godnatt<3

Idag när moster hade hämtat mej åkte vi direkt hem och träffade alla kusiner! Nyss satt jag med moster och kollade på tv. Såklart kela jag med kattungen :) nu ligger hon och sover breve mej. Aja ska sova.. Godnatt<3

Fikar med pappa


ÖREBRO!

Hej, har uppdaterat lite dåligt.. jag vet!

Igår- åt middag med min mamma & robin..+ mina kusiner & deras mamma! Efter vi hade ätit drog jag & sofie hem till mej & chillade & hade det galet mysigt:D Hon gick typ vid 2 tiden i think!

Idag- jag vaknade vid 10-11 tiden & fick panik.. började packa mina väskor & ringde pappa.. men hansvarade inte.. fick ännu mer panik & jag skiter i att ta halv 2 bussen till örebro.. tar ist 4 bussen dit.. kommer vara framme vid 7 tiden & då kommer jag umgås med alla mina kusiner & min moster.. så blir nog inget bloggande mer idag OM jag inte mobilbloggar eller gör tidsinställda inlägg!

Aja måte in i duschen nu.. sen blir det på med mina sköna mjukiskläder som jag ska ha på mej!
Kommer ta med mej min älskade kudde som jag inte kan leva utan HIHI kommer säkert somna på bussen!
MEN äsch brukar ändå vakna i arboga/västerås där nångång & då är det ju ändå 1 timme kvar av resan så de e lugnt. Aja puss på er alla från mej!! KOMMER SAKNA MIN ÄLSKADE SOFIE & MIN BABY DENISE:(

tyvärr är inte min lilla prinsessa i örebro:(
hon är hemma i åre med morbror & Lena!

HALLOWEEN FEST!

Vet att det e halloween nästa helg men jag blev bjuden på fest idag & jag tänker gå:D
ska bli askul faktiskt, har en röd perukmed djävulshorn sen ska jag sätta på mej en svart klänning tror jag..
(har ingen röd) hihi aja ska in i duschen nu!
ha en bra kväll :D

/ lägger in en bild sen;)


får ont i hjärtat!!..

Hon i lila (den inringade damen) är min farmor! Den andra va min dagmamma men hon heter inte monica utan MONA!!! hahah keff människa som skrivit! Aja jag får iallfall jätteont i hjärtat.. Har inte sovit mycket inatt!!
som ni ser har det varit 3 knivmord här på mindre än ett år! DET Ä SJUKT!!

det är så jobbigt

jaha e de bara mord ni vill lära om! fyfan va mycket läsare jag fick helt plötsligt! bara för att jag råkade nämna MORD! aja anyway Jag kan inte sova, ligger & tänker på när vi va små!!:'(

En dag var jag & Alexander med varandra (som alltid) vi plingade på Jens & Joel.. Dom kom ut & lekte med oss!
Vi hämtade ut några till sen satte vi oss i lekparken brevid vägen.. I lekparken fanns det ett högt torn som hade väggar så om man stog på gatan så såg man inte oss om vi satt ner... iallfall, Jag,Alex,Jens,Joel & några till satte oss i tornet & sen tjuvringde vi till taxi.. Vi beställde en taxi till porten nedanför mej i ett annat namn!
Sen såg vi hur taxin stog där & väntade på att någon skulle komma ner.. men ingen kom så han ringde oss & frågade vart vi va & blablabla.. vi sa att de bara skulle ta 10 minuter.. & det gick 15 minter.. sen 10 minuter till & sen ringde han igen & skrek jätte mycket! vi klickade för vi började skratta jättemycket HAHAHA!!
När han åkte iväg ringde vi en ny & det är ett minne jag bär med mej!!

Jag beklagar sogen grabbar.. Det borde verkligen inte fått hända!! Jag kan inte sätta mej in i er situation just nu, men det gör jätte ont i mitt hjärta & jag ägnar mina tankar åt er & mitt hat till HAN!


Jag minns att jag & Alex brukade vara hos er & vi körde alltid kurragömma (stavning) inne hos er.. eller så spelade vi spel & sånt!.. Känns bara så sjuk & hämskt att det hänt er! & på det sättet & att det var han som gjorde de!!

Minns att vi alltid brukde köra tjuv & polis på gården med alla andra barnen, Det var alltid Jag & Alex som va tjuvarna & Jens fick också alltid vara med oss.. Vi gömde oss uppe i trädet nere vid gatan.. trädet hade så många blad & det var rätt stort eller själva kronan va stor så man syntes inte till under alla löv! Ingen brukade hitta oss där..  Gud jag har så många minnen! Jag vet att ni är starka killar..

REST IN PEACE :'/


AFTONBLADET

Lär HÄÄÄR om mordet..
Det står ej att domvar gifta & hade 4a barn men så var det!


Vila i frid granne!

Nu får det fan räcka.. 3e mordet på söderhöjden på 1 år! Vafan..
Denna gång miste tyvärr en fyra barnsmamma sitt liv.. Hämskt att pappan kan döda mamman till hans barn!
Det läskigaste är att jag lekte hos dom när jag var liten & jag har alltid vetat att pappan varit hårdhänt & aggressiv.. Men jag trodde aldrig att han skulle döda mamman till hans barn.. Jag hörde ingenting heller & jag beklagar sorgen till barnen! Det är hemskt nog att mamman är död.. Men hur känns det inte när de är pappan som mördat henne!

Jag står inte ut längre.. jag vill flytta, jag menar dom borde porten breve oss! det får fan räcka nu vi lever som i en gangstervärld.. det ska inte vara så! 

REST IN PEACE!!


dålig uppdatering!!

HAR HAFT EN FETT NICE DAG & NU SKA JAG KOLLA PÅ KUNGARNA AV TYLÖSND SEN SKA JAG UT ME HUNDER & SEN BLIR DET SÄNGEN FÖR MIN DEL

HARÈ BRA:D


OROLIG

Nu sitter jag här helt orolig för min älskada lilla kusin som tydligen vart på akuten! Fyfan han ska alltid få massa problem. stackars Sandras lilla älskling:(
Ska ringa moster nu!!!


Frisyren

Inte så bra bild men aja:)

SKOLAN

ska åka till skolan nu, kn göra ett obilinlägg sen då jag lägger in hur minfina frisyr ser ut! Blev super nöjd faktiskt!
Aja ska börja ta på mej ackan & skorna & åka mot skolan!

Ha en skön dag (solen lyyyseeet:D) Vi hörst senare


Tiden går så fort

Har inte många bilder kvar från alla minnen eftersom datan raderade alla för mej & vissa minnen ville jag inte ha kvar helt enkelt! men här kommer några styckna iallfall!!

2006

Jag fick min första moppe, men nån fattig snodde den


åkte till pappa & solade på nya studsmattan med jenni för det gav bra bränna!


2007

Vi fick vår systemkamera & fotade hela tiden!


Jag gick inte utan min SVEA mössa (lite fjortis kanske)(????)

2008

Jag åkte till spanien på sommaren


Direkt när jag kom hem från spanien drog jag till min bästavän i örebro


Köpte balklänninen


Åkte hummer-limo till balen med dom bästa!!


2009

Tog ett dop i kalla sjön! (Badade dock inte med tröjan!)


Var på väg till gotland för första gången!


Kom fram till fina gotland & njöt av värmen & fina vattnet!


Jag var totalblond & blev rätt brun faktiskt!


var med Denise & fotade med systemkameran (älskar bilden)
Var på bröllop (mammas kusin gifte sig) / jag & bästis på bilden
Var på Åland med familjen & hade det grymt mysigt!


2010

Jag blev en stolt Storasyster till Nellie 20/2-2010 kl 09:48 !!


Var hos min älskade moster på sommaren & träffade hela släkten typ!


Var på gotland igen & hade det mysigt


Det blåste lite mycket bara!


Grillade med Denise vid görveln & badade även nakebad på kvällen när det vart mörkt hihi (a)


jag gick från ljusbrunt            TILL              mörkbrunt              TILL          svart!                       


Jag insåg hur stor Nellie har blivit, min ängel!<33


Nellie döptes & jag bar in henne i kyrkan! Stor flicka har hon blivit nu!<333


2 1/2 män

sitter & kollar på tv under mitt mysigt varma täcke.. Jag brukar alltid frysa så jävla mycket efter jag badat, kanske är det för att jag badar i bara varmvatten nästan! Brukar ni också frysa efter en varm dusch eller ett varmt bad?

Iallfall imorgon ska jag nog gå & prata med Chefen på Pergola.. YEAAY!! Jag är inte så nervös faktiskt mest överlycklig! Aja måste nog sova lite nu, börjar 13:00 imorgon & innan de måste jag gå ut med vovven, sminka mej, locka håret, hitta kläder & dra till Pergola.. kanske tar Pergola efter skolan.. kanske är smartare eller? :)

Aja godnatt sötnosar


VARMT BAD

Nu blir det ett riktigt varmt bad för min del!!! ska ha helt nytvättat hår imorgon när jag ska locka mitt hår med min MINI patttång (som jag lockar håret med) muahahah ska ta bild på den sen! Aja nu blire direkt in i badet..
skriver nog senare hare bra:)


OOOOOH MYYY GOOOD!!

JAG HAR FÅTT JOBB.. TÄNK ER, JAG.. SANRA SALINEN HAR FÅTT JOBB!!!! Är så fucking överlycklig just nu.. Jag bara döööööööööör!

Mamma hjälpte mej med att fixa en prao plats, fick prao plats på Pergola nere i centrum & chefen blev jätteglad nä mamma talade o att hennes dotter (jag) ville ha praoplats där.. vanligtis får ingen praoa där men jag fick :D
& som sagt han blev jätteglad & sa att jag skulle kunna jobba extra efter som jag va 18.. fattar ni vad det betyder? Jag kommer jobba som bartender & servitris/kock.. Förstår ni vilken lycka det är!

Aja ska inte skriva mer för ni bryr er säkert JÄÄTTEE mkt muahaha!
Ha en bra kväll sötisar!


:D

Nu ska jag fixa till mej lite tvätta mej lite snabbt sen ska jag dra & hämta upp Denise.
Vi kommer säkert bara chilla & kolla film eller nått liknande!
Aja uppdaterar lite senare<3


NATURKUNSKAP

ååååh va jag hatar denna lektion...
Men ska ju hoppa av skiten & sätta in matten iställe!
Jag menar jag behöver matte mer än NK så fuck that.. 
Aja ha en skön dag


TRÅKIGT

har inte gort mkt idag.. varit hos Denise efter som jag sov där inatt, sen solade vi & va i centrum en stund.. Sen har jag bara varit hemma & tagit det lugnt! faktiskt.. kusinen va här ett tag & klippte robin.. men annars har jag legat som en död valross på soffan.. såklart framför tv'n & datan! Aja ni måste jag sova börja kvart över 10 imorgon bläääh!!!

ha de bra :)


SRY

förlåt för dålig uppdatering, men jag har inte mått bra idag.. Innan maten mådde jag sämst, jag låg & kallsvettades & höll på att svimma kändes det som, jag skakade i kroppen & somnade på bara nån sekund, sen vaknade jag kanske 5 minuter senare & var helt kallsvettig & varm!

När jag hade ätit så mådde jag illa för jag åt fööör snabbt & blev poppmätt.. Jag började svettas igen & det kändes som om jag skulle kräkas.. nu det börjar lägga sej.. Har fortfarande lite ont i magen men det
går väl över snart får jag hoppas!!

Ska snart hämta upp Denise vid stationen sen drar vi till henne.. sa sova dära! Blir säkert att dricka lite, har iallfall tagit med mej drickan.. Aja kanske bloggar från henne sen.. nu måste jag gå & kissa sen ska jag dra
Ha en bra kväll :)


GODMORGON

Ligger säkert & sover.Detta är då ett tidinställtinlägg! För jag vet att när jag vaknar kommer jag inte orka blogga, & om jag gör det så är det ett under:) Aja ska väl göra en fet frukost när jag vaknar.. måste börja skärpa mej & börja käka frukost.. Aja ha en bra dag vi hörs säkert om en stund:)


Godnatt

är jättetrött så tänkte faktiskt gå & lägga mej :) J
AG VEEET det är fredag men vafan ska man göra när man bara sitter hemma & tråkar
aja godnatt:)


DENISE!

Sitter med Denise hemma hos mej, vi ska väl strax röra på oss.. Vet inte vad som händer idag, förmodligen hittar vi på något roligt som att dricka eller nått liknande:D

Aja ha en ba kväll vi hörs säkert senare!<33


SOLAR

testar att göra ett tidsinstält inlägg, iallfall justnu ligger jag nog i solariumet &har det varmt & skönt :D WOHO, OM jag ens kommit fram dit, ska ju köra dit & det sägs att det är rätt halt, men vi får hoppas på det bästa:)
Ha en bra dg vi hörs senare:)


ÅÅÅH!!

Såg att blogg.se har fixat så man kan skriva tidsinställda inlägg, JIPPI:D

Idag vaknadejag med migrän, vilket betydde ingen skola! Tyvärr missade jag matlagning. men det är en stressadmiljö med massa ljus & hög volym på foket, så jag skippade detfö jag vt att jag skulle döda mej sjäv där & mitt huvud skulle skjuta sej själv! hahha nej men iallfall har nästan precis vaknat (för typ 1 timme sen)
Nu ska jag klä på mej ta bort sminket & sen drar jag & solar.


HATA HATA HATA

ÅÅH jag är så jävla irriterad, så jävla arg att jag får tårar! Ja för när jag är arg blir jag inte bara arg utan mina tårar spruutaar.. men det gör dom bara när jag är riktigt jävla arg & idag var en sån gång då jag blev så jävla förbannad! Vill igentligen be hela jävla skolhelvettet dra åt helvette! Men jag älskar det jag gör, jag älskar min linje!! Men jag hatar vissa lärare som ska leka att dom ä mktmkt bättre & mer värda än oss elever!!
Ni ska höja oss till toppen inte sänka oss till botten.. Jävla idioter! Fyfan nu ä jag så jävla förbannad att jag skulle kunna stå me en pistol mot huvudet på några lärare!! DRA ÅT HELVETTE ERA JÄVLA ÄCKEL!!

Ni tycker säkert att jag överreagerar.. Men sätt er i min situation & bli behandlad exakt likadant som mej så ska vi se om ni inte får ett psyk-utbrott på lärarna.. Man mår så dåligt av vissa lärare för dom försöker verkligen sänka en & visa att dom är bättre än oss.. Men fuck you.. Ni ska se vilket helvette ni kommer få!! Ni har tvingat mej att bli som jag var i grundskolan.. Tyvärr men så är det. Varsegod här börjar er resa till helvettet era fit*or!!

Tack o hej för mej


SRY!

började halv 1 idag med konditori, jag gjorde chokladbollar med Philip vilket gick på max 20 minuter!
Sen hjälpte vi alla andra, jag hjälpte Jonna & Wille med prinsesstårtan, mhh va fin den vaart! Jag gjorde en prinsess på den :D:D:D!! Jättesnygg vart hon :) Hahahah humor till max!!
Aja efter skolan käkade jag kinamat, sen drog jag & sofie som sagt till sollentuna & lämnade hennes moppe..
Jag körde henne till kista & sen hem & mötte Denise.. Vi gick till gården en liten stund sen drog vi & hämtade sofie i stationen & köpte cigg, sen körde jag hem henne.. Jag & Denise gjorde nada eller vi mötte upp mark sen drog jag hem!

Sov gott sötisar, jag måste sova några timmar inatt iallfall.. allt jag tänker på är att Hasse är borta nu.. borta för gott! Känns så tragiskt.. så hämskt!! ÅÅÅÅH SAKNAR DEJ!<333333


Sollentuna

Nu blir det Sollentuna med Sofie, vi ska ta mopparna dit så ska hon lämna sin där, sen kör jag hem henne på min!
Smaart va:D:D Aja har presic käkat kinamat som mamma köpte hem MUMS..
aja nu ska jag ringa min majs-älskande kusin muahahah!
Ha en sön dag, vi hörs senare:)


..

Sitter ute på ballen och tar en cigg ska väl stax sova:) Ha en skön kväll<3

Sola is the shit!

När det är sånt här pissväder så längtar man till nått varmt land! Jag älskar mitt sveriga, mitt land.. Men jag hatar detta väder!!!!!!!

Aja jag var nyss & Solade med Denise & Mark. Blev faktiskt rätt mkt skillnad idag.. Dock ser det lite grått ut men det går bort imorgon, för imorgon blir jag gyllenbrun! Aja nu ska jag vänta på Sofie, ska käka & fik på donken!
Ha en skön kväll..
mobilbloggar säkert från donken sen :D


Svar på frågor!

Andrea om Vila i frid hans<3:
vad händer i dag då? vem på bilden? :/
SVAR: Nja inte mkt.. Han på bilden är Hans.. Världens bästa/sköaste fritidsledare, men även min pappas vän! ,Vila i frid<3

Vila i frid hans<3


Mobilblogg

Jag dör, har så tråkigt, det går inte att ringa denise heller.. Aja ska kolla på SOS gute, ha de bra<3

Svenska

Har svenska nu sen slutar jag, Tror jag vill gå iväg & sola idag också, Ska kolla med Denise, annars blir det imorgon! Aja hon kommer bli lite små sur om hon ser mej här,
 ha en bra dag :D


HAHAHAHA

OMG Komiskt!!

en i klassen - Det är typ virus på HTS(vår skola) hemsida!:O
en annan i klassen - JAA ELLER HUUUR:O
Jag - VAA FICK NI OCKSÅ VIRUS AV DEN, TRODDE DE BARA VA JAAG:O
Läraren - Ja ni ska absolut inte gå in på hemsidan för det är virus smittat!!!!!
jag - Ah men hur fan ska vi då kolla vårt schema? :S
Läraren - (kollar på mej & är helt tysy) 
 
HAHAHAHAHH! Asso vafaan...


Godmorgon!

Ska dra mot skolan strax.. Måste bara klä på mej & lägga på lite mascara sen är jag DONE!:D
Aja nu måste jag skyyyndaa mej.. :D


..

Är hemma igen som ni kanske märkte, Solade i 30 minuter & är nöjd med resultatet! Köpte ju en kräm/olja som man smörjer in sig med innan man solar, 5 + till den, för den luktade gott & funkade faktiskt, dock tog jag inte den starkaste för då hade jag bränt mej! Whatever, efter solningen åkte jag & hämtade Sofie, Vi fikade lite & snackade som vanligt sen drog vi hem.. Aja nu ska jag nog fixa naglarna sen sova
Godnatt sötisar!


SANDRA TIPSAR!

Tänkte ge er ett litet tips för ögonfransarna!

Vill ni ha längre & bättre ögonfransar? Ja men här kommer ett tips..

Vaselin behövs (gå iväg och köp det om ni inte har det hemma, det är inte så dyrt)
Varje kväll när du ska sova kan du lägga lite vaselin på ögonfransarna, både uppe & nere.
När du ska andvända mascara kan du lägga litelitelite vaselin på dom INNAN ni sätter på mascaran!
Om nån vecka kommer du märka att ögonfransarna är lite längre & bättre..

vaselin kan även andvändas till torra nagelband eller händerna men även till torra läppar!

Väldigt enkelt faktiskt, Testa;)

Före                    &                  Efter


SOLA

Ska åka & sola med Denise & Mark nu, Se drar jag till donken med Sofie min bajbii!<3333
Blir väl att sola i komethallen, sen ska jag fortsätta sola ca 4 gånger till så får vi se om jag blir brun, brukar få så fin färg när jag solar!:) Aja nu ska jag fixa väskan & ta på mej kläderna.
Ha en skön kväll :D


Godmorgon!

Sitter & samtalar med T, ska väl snart ta & ringa Denise& kolla va som händer idag:D
Aja måste springa & ta på mej kläder nununu för min brors kompis kommer muahahah,
bye!:D

Saknaden gör ont! att veta att vi glidit isär & tappat kontakten får mej att böla!
Svär, du har vart min bästaste vän igenom många år nu, vad hände med (Föralltid vi)
Jag saknar dej så jävla mycket, du va/är den person som alltd funnits där & du är den ända som fått mej att skratta & varit glad så mycket! Med dej mådde jag bäst, saknar dej bästavän!<33


Hejdå:')

Nu lämnar jag er igen, ska ut & festa IGEN muahahah, så äre när man är 18;P
Aja nu ska jag dra mot bussen, ska möta Denise & Mark i Centrum & köpa cigg.. fyfan har klarat mej på 1 cigg på HELA jävla dagen.. snacka om att mitt humör är på gränsen att koka över:P

Aja ha en trevlig kväll<3333


TACOS

Har preciskäkat favvomaten..TACOS:D:D:D!!
Nu har precis fått tag på Denise, vi ska typ ut senare.
Blir väl att dricka IDAG IGEN!!! Muahah, aja nu ska jag in i duschen & fräsha till mej lite!
Ha en bra kväll vi hörs säkert senare<3


Hemma!

Kom hem för ett tag sen, sov ju hos Aylin med Sofie! Vi hinkade lite igår, Men iallfall kom hem för ett tag sen för morfar hade åkt från örebro för & överraska oss efter som jag fyllt, Så jag åkte faktiskt hem för att träffa min älskade morfar! Ni anar inte hur mycket jag älskar min morfar faktiskt! Vi är som bästavänner när vi ses vi snackar om gamla minnen & så.. Han säger inte till mej om jag gör nått han skrattar hela tiden!
Min morfar är världens bästa morfar faktiskt & världens gladaste människa!!<3


MOT AYLIN!<33

Ska dra mot Aylin nu ska dricka lite sådär,
men ha en skön kväll så hörd vi


BADET NÄSTA!

Ska in i badet nu sen ska jag ut med Denise faktiskt!
Aja orkarine skriva ås mkt, jobbade i köket idag & gjorde förrätterna, BORIING & stresstigt, fick typ flipp på allt o alla som kom i vägen för mej!!
Aja ha en bra dag


GODNATT SÖTISAR!!!













SÅHÄÄÄR SÖÖÖT JAG ÄÄÄÄR:D

JAG DÖÖÖR!

Kyla,Kyla &Kyla! HATAR KYLA!!! Jag är som en isbit & ska direkt in i badet för jag dööör!
Var md Denise på donken blev en varm choklad & sen mötte vi hennes pojkvän & några till!
Men aja ska dra nu.. Som ni märker så har min blogglust tagit slut jus nu!
så de kan bli lite bloggtorka men whatever:D


Tack för alla gratulationer!

Sitter o kollar på The hills just nu! Ska strax käka & sen bir det ut med Denise. Är så jävla sugen på milkshake, så vi ska åka till donken & chilla dära en stund! Aja ska kolla på the hills nu
Ha en bra dag!:)


skönt!

mina läsare är tbx:D

Idag har min dag varit PERFEEEEKT!
Drog till krogen, blev lite full, sjöng som fan, umgicks med polare & självklart med världens bästa JOONNNAA!:D
som sagt dagen blev BÄST, helt perfekt! Kändes så konstigt att stå där & köpa min första dricka på krogen!
Men de va en sån skööön känsla när jag fick legga!! Självklart blev det svindyrt men vafan Skit samma pengar är papper.. det kommer & det går!
Nu måste jag börja jobba så jag kan dra på krogen meeer:D
Ha en bra kväll nu ska jag sova & vakna bakis:)


ÅÅH

Mamma började jobbet tidigt idag, vilket gjorde att hon väckte mej kl halv 6 imorse, för att ge mej min bedårande present!! Efter det kunde jag inte somna om förens kl 8, & sen vaknade jag igen halv 10 Hahaha! Helt sjukt trött jag kommer bli sen menmen, alkoholen får göra sitt:D!!

Aja nuska jag dra mot centrum & leta efter en bh som ger mej en nice klyfta! Inte lätt att hitta 85 D i alla äffärer!
Juste vad kommer efter D, är det DD eller E ??

Aja måste åka har inte käkat frulle än tänkte köpa mej någonting:D


GRATTIIS TILL MEEJ 18 ÅR NU!!!

WOOHOOO 18 ÅR NUUU :D
fast om jag ska vara ärlig.. det känns inte ens!!:'(
Men idag blir det krogen & Festa loss!! Godnatt nu ska jag nanna kudden &
när jag vaknar igen så är det mamma som väcker mej med en sång & en present
,
 (hon sparade den dyraste tills idag) fick dock alla andra presenter i lördags!
Kanske borde ta kort åp vad jag fick? låter det som en bra ide:D


ÅH FÖRLÅÅÅT

Åhnej, mina besökare har sänkts grovt! Förlåt men mitt internet har varit ur fuktion i två dagar & det började funka tidigare men hade liksom inte tid att blogga förut.. För jag stack till centrum för att hitta en outfit till imorgon! Ska klubba imorgon efter som jag blir 18 då! & Det är ju trotts allt lill-lördag:D

Så ja imorgon blir det vakn kl 10 (om ine tidigare) packa kock-kläderna till skolan, sticka ner till centrum igen för att köpa en bh, Sen dra till skolan som börjar halv 1, sen efter skolan blir det hem & duscha & sminka sej lite! Sen blir det UTGÅNG med några polare, HEEELT NICE:D

Har ju konditori imorgon i skolan så vi ska göra chokladtårta till mej:D

Hörs säkert mer senare eller imorgon :)


MIN DAG!!

Den blev helt lyckad faktiskt! alla va super nöjda & fulla.. alltså JAG LYCKADES med tack av någras hjälp!
Tack till er som kom & gjorde min dag, verkligeeen!!<3333

Dagen började med att jag badade & tog det lugnt till kl halv 4, Sen började jag fixa mej lite åkte & hämtade Denise & åkte till ica snabb.. Sen åkte vi till mej & sminkade oss & fixade håret. Blev faktisk skit nöjd
kl 18:00 började folket komma & då käkade vi typ direkt nästan. Sen börade vi dricka i stora mängder & alla börjde bli fullaredan vid 21:00 tiden hhaah! Kvällen va skiit sköön & det kom folk hela tiden!
Kvällen slutade vid 03:00 tiden vilket va rätt skönt för jag va skitfull & trööttt!!

som ni kanske fattar så va förra inlägget ett fylle inlägg! hihih

ja lägger väl in NÅGRA bilder:)










Kommer mer sen


TAACK

Ohh stack till alla som gjorde min dag, ni är bäääst, bästa "födelsedagen" (Fyller på onsdag igentligen) Skiiiiiit lyckad kväll verkligen.. TAAAAAAAAAAAAAAACK SÖTNOSAR!!
Hoppas ni gillade maten & hoppar ni hade e roliiigtt de hade iaf jag :d

VAD GÖR VI, NU KÖR VI!!!!

Idag är det party time, ofc kommer det bli dagens, veckans, månadens, årets & århundradets höjdpunkt!
Okej ska inte överdriva men det kommer bli gryyyymt, tror det blev 13 skivor med töööööng musik!!
Gjorde nyss klart smörgåstårtorna & ni skulle DÖÖÖ om ni såg dom MUUUMMS!! Men imorgon får ni se bilder på dom & säkert massa bilder från festen.. beror nog på hur bakis jag är! För en sak är säker idag festar jag tills jag stupar!!
Aja nu ska jag hoppa in i ett långt skön bad tills kl blir 3 en ska jag börja testa lite kläder:)
Hörs senare


VARE NÅN SOM SA FEEEST ELLER?

Drickan är hemma &
nu återstår bara lördags kvällen maten &
 gästerna sen äre
PARTYYY:D


Godmorgon

Shit har försovit mej!!!!!
Ska rusa iväg till skolan nu, som tur är har jag nog inte missat värsta lektionerna
Aja ha en bra dag uppdaterar senre


fortsätter

Shi det bara fortsätterösas på med besökare!:O
Vem fan har länkat mej eller va är dethär för skämt?
Det är verkligen överdrivet med besökare!!!
KAN NÅGON TALA OM FÖR MEJ VA SOM HÄNDER? :O


VA HÄÄÄNDER:O!!!

Är det någon som har länkat mej eller? Min statestik bara stiger & stiger?????
Aja välkommen hit & berätta gärna va ni skulle vilja se mer av, eller överhuvudtaget vilja se i min blogg, ge gärna några förslag sötisar


..

Även om du sträcker upp armarna & står på tå,
så kommer du aldrig upp till min nivå


Kista Mässan Minigo

Var på minigo-mässan som va i kista-mässan, haha det där lät ju bra, nej men man fick plocka på sej va man ville ha dock åkte jag moppe så det blev två stora goodiebags med massor med saker.


GGRRRR så säxig gris, nej men usch ska aldrig mer äta gris, på bilden syns inte det äckligaste men man kunde se hjärnan o allt där bak! Kolla bara på ögonen & tänderna som fortfarande sitter kvar! bläää & ja detta grishuvud va äkta!


Sakerna från goodiebagsen!

Nachos mini Chips + Salsa sås
Sandwich från Wasa olika smaker
Alpro soya matlagnings grädde typ
Havregryn
Nån Buljong&Gurk(nånting)
Päroncider
JO2 (SÅ JÄVLA GOOOOOOD)
Fläder/Citron dryck (ny)
Citron saft (som man blandar med vatten & Socker)
Apesinjuice & Äppeljuice
Två förkläden & Massor med recept
Godis (Polka) & (Choklad)

Sen fick man bröd,kakor,bakelser,saft köttbuller,pasta.. ALLLLLT ni kan tänka er!
Va tvungen att smaka på mycket. för allt såg så gott ut!
Kan säga såhär, jag & Natta kom dit skit hungriga för vi hade inte ätit frukost, & När vi gick va vi skiiit mätta!
Helt sjukt Aja det va en helskön dag faktiskt!

Imorgon är det vanliga lektioner & på fredag är det köket,
 SEN ÄR DET LÖRDAG & FEEEST!

kommentar

elin om Godnatt:
vilket program gjorde du headern i? :) <3
Svar: I tre olika program, hjärtgrejerna gjorde jag i ett pogram som jag ej vet va de heter just nu!
Texten gjorde jag i picasa3 & satte ihop allt i paint! Låter invecklat men det är super enkelt igentligen :)

Godnatt

Tänkte faktiskt lägga mej & sova nu, ska ha skolfoto imorgon, men ska inte vara med på det så  tänker vara hemma & sova tills hon ska till kistas matmässa med klassen! Problemet är.. VILKEN TID SKA VI DIT?!:O Undrar om Natta svarar snart, Nej men nu är Sandra hungrig, trött och måste ut & röka NUUUUUU!


på kvällarna

Åhh det är på kvällarna alla mina sötisar läser bloggen! Tack gullungar.. Började bli orolig att ni lämnat mej när jag tittade till statistiken tidigare. Men titta ni har ju inte lämnat mej, ååh ni gör mej så glad!!:D
Kärlek till er gullungar


NYA HEADERN

Gilla ni min nya header?
Det gick väldigt snabb att göra den, & endast bilden i mitten är ny! Resten är halvgamla!
Men det får gå för tillfället, orkar inte kriiigaaa med headern & designe nu.. Någon gång när jag har riktigt tråkigt så kommer det hända saker i bloggen!;) Men gillar ni det som det är nu iallfall ?!:D

Nu blir det rökpaus sen bloggar jag nog igen
PUUSSSSSSS


DH

sitter & kollar på DH nu, eler det är reklam så ska passa på att skriva lite.
Var nyss ute med Sofie, eller hmtade henne i barkarby & sen åke vi till henne & kollade musiken till min fest!
Sen åkte vi till Donken & tog en snabbfika innan DH började! Aja ska avsluta för nu börjar det igen
PUUSSSSSSS


Engelska

har engelska nu, skiit boring men hon blir sur om hon ser mej så måste avsluta men kommer hem 14:40 då skriver jag igen
PUUSSSSS


Glamour

tittar just nu på tv, Ska soovaa i nån timme snart & senare kanske jag & papi åker till skopunkten & köper mina skor som jag bara SKA ha! :D
Aja godnatt typ eller något sånt :P

Orkar inte vända på bilden!


NERVÖS!!!

ååh ska börja åka nu e skiiiit nevöööös!
Ska borta tänderna snabbt sen åker jag & förmodligen förändras mitt liv till något bätte idag :D
Fast jag älskar mitt liv som de är nu också!!

PUUSSSSS


OM FESTEN

Lördag kl 18:00 för (VIP) som äter smörgåstårta innan allt börjar!
20:00 gäller för er andra & OM ni får ett sms på kvällen om att det är fieastaa så försök att komma vore skit roligt! Men just nu är det proppat med folk & när lite har gått kan andra komma! :)

80-TALS TEMA GÄLLER FÖR TJEJER SPIKAT, kommer ni utan 80-tals tema på kläder & sånt så behöver ni inte ens tänka tanken att komma!
För er killar är det dock inget måste för det är så svårt med klädsel för er! Men försök ha på er lite färger!

Alkohol finns här, smått & Gott finns också!!
FOLK SOM INTE BJUDNA, KOM INTE INGEN IDÉ ATT ENS FÖRSKA ;)

Kommer vara bra musik men för att göra saken lite roligare blir det några 80-tals låtar som Sofie fixat ihop!

Det här blir en galen natt & det kommer bli sjukt roligt!


Världens bästa moster



Jag har verkligen världens bästa moster! Hon är som min mamma, hon har alltid funnits där för mej i alla läger!
Hon talar alltid om för mej hur mkt jag betyder & hur mkt hon älskar mej
!

JAG ÄLSKAR DEJ VÄRLDENS BÄSTASTE


IMORGON GÄLLER DE

IMORGON GÄLLER DET,
HELA MIN FRAMTID STÅR PÅ SPEL, HELA MITT LIV STÅR PÅ SPEL & HELA MITT SJÄLVFÖRTROENDE STÅR PÅ SPEL! Imorgon kan hela mitt liv förvandlas till mitt dröm liv eller så bli det ett liv med tårar & deppmode!  Hoppas,hoppas,hoppas!!!!!:D:D:D
Inte för at jag inte älskr mitt livför det gör jag, ingea fuckers sänker mej.. nu gör mej starkare bitches

& Så mina fina söta läsare JAG ÄLSKAR ER:D
PUUSSSSSSS


Nu är så tuungaa!:D

Blirså glad nu förtiden när jag kollar på min statistik! Nu gör min dag, för iag känner jag att smilegroparna kommer va framme hela dagen!:D Ja för jag har ju faktiskt små söta smilegropar.
Vad tycker ni, är det gulligt att ha smilegropar?:)

Nu ska jag strax till skolan & känner att jag borde skjuta mej själv i huvudet så jag slipper skiten, men nu ska jag iallfall åka måste skynda börar om 15 minuter
PUUSSSS


Godnatt

nu skaj ag gå & krams med kuddarna & säga hejsvejs till sängen för nu är jags jävla trött att öonen slocknar vilken sekund som hellet!
PUUSSS PÅ STJÄRTEN


TV

Nu sitter jag & kollar på tv faktiskt! Ska ut & rök nu medans det är reklam. Måste skynda mej måste ju liksom ta på mej kläderna igen -.- ååh det har blivit så jävla kallt, aja bilderna kommer nog INTE in idag orkar verkligen inte lägga in dom!
PÖÖSSSSSSS


sötnosar!

Att ni ens fortsätter läsa min blogg när jag är så dålig på att uppdatera!
tack iallafall jag älskar er:D!<3
Aja har ätit fetaste maten nyss! ooh e helt proppfull i magen & jag kommer explodera! whatever, som om ni bryr er om hur mkt jag ätit XD Nu ska jag ut med Denise hon ska ge mej ett USB minne med massor med bilder på oss två som jag ska ha! Nu ska jag faktiskt börja ta på mej kläder & ta på mej min nya fina ljusblåa mössa!
Kommer väl hem vid 11 tiden eller något liknande då lägger jag upp bilderna:)
PUUUSSSSSS


Godnatt

säger inget mer nu, för jag är heeelt dööööd & förkyld:(
PUUUSSSSSS


Hemma med Denise

Nu sitter jag & Denise hemma hos mej & jag ska börja laga mat nu! Sen ska vi hem till Denise & fixa lite & sen blir det outlet & köpa mössa & vantaR :D

Här kommer lite bilder från igår :)
PUUSSSSSSS







ILOVEYOU!


Godmorgon

sha, vaknade för en stund sen eller ah kl 10, nu väntar jag på att Denise lägger in bilder från igår!
Aja igår va jag ej i skolan hade grooov mensvärk när jag vaknade, på dagen åkte jag & Denise till centrum en stund sen drog vi hem & fixade oss lite.. Sen drog vi upp till gården typ nån timme sen drg vi till Denise som va själv hemma.. Jan, Danne, Monz & Dani kom också dit! jag & Denise vart tjock hungriga så vi stack till träffen där Bob jobbar & käkade där!!! 

NU RINGER DENISE!!!:D

PUUUUUSSSS


sry!

orkar inte, skriver imorgon nu ska jag sova sköööööönt
PÖSSSS
När jag fått bilderna av Denise så lägger jag in dom!


Your love is my drug


saknar det!



JAG BARA DÖÖÖÖ FÖR LÅTEN & VIDEON!!