NI MÅSTE LYSSNA!

Det här är min kompis Karem som sjunger! Hon har en helgrym röst & jag tycker ni ska lyssna på dom här låten! Ni kommer fastna för rösten!



rösten är helgrym så lyssna & njut!

PUUUSSSSSS


uttråkad!

"lånade" nån lista från Jenni&Elin


Sommar 2010

Har du druckit tills du spytt?
nej
Sårat någon? nja inte va jag vet
Förlorat en vän? nja jag ville inte ha dom i mitt liv
Träffat nya människor? yeaapp
Kysst en främling? hm.. tveksamt
Tagit droger? nej
Haft en sommarflört? nämner ingenting!
Gråtit? jaa de har jag!
Skrattat tills du kissat på dig? Haha nej men har skrattat mkt!
Tältat? ah fast utan tält:P
Varit vaken en hel natt? hell yeaah
Solat? hela dan, varje dag.. nej men mkt
Badat? självklaart!!
Haft ett förhållande? nää
Gjort dig riktigt illa? nää
Gjort några nya percingar/ tatueringar? neej men snart i tungan :D
Läst en bok? jaa
Skickat fel sms med flit? haha nää!
Suttit vid datan en hel natt? ja de har väl hänt
Näckat? Hell yeaah!
Solat naken? topless
Fått utegångsförbud? de får jag aldrig
Sagt “jag älskar dig” och menat det? ja
Sagt “jag älskar dig” och inte menat det?
Varit i slagsmål? ja
Pussat någon utav samma kön? ja fast på skojj
Sjungit högt på ett berg? nej men på moppen med Denise
Kysst någon i regnet? nä inte va jag minns
Kysst någon i skogen? nä inte va jag minns
Kysst någon du inte borde? inte va jag minns
Tappat rösten? ja nästa
Varit på festival? japp
Gått upp i vikt? nja vetinte faktiskt
Gått ner i vikt? dom säger de!
Brännt dig? japp
Fått en ful bränna av tex kläder/ smycken? haha ah skojj inte
Varit utomlands? nää men i februari åker jag till thailand!!:D
Gjort ett bra köp? yeaaah
Tagit upp kontakten med en gammal vän? nja jag venne :O
Haft skadeglädje? haha JAAAA
Sovit under bar himmel? yeaaass
Vad kommer du sakna mest? vet inte allt typ! 
Har du svart ärligt på alla frågor?  nej.. haha ja va e de för mening annars?!


Engelska

sha, sitter på englenskan & har bajstråkigt! men slutar om 30 minuter HOHOHO!!
ska heeem & ringa Denise sen! Ska ut med henne & Joel maby!
Aja ska avsluta
PUUSSSSS

ÅH!! :@

Asso jag blir så trött på youtube's skit! asso nu kan man inte ladda ner låten jag vill haa!

Skolan börjar 13:00 & jag måste liksom ta på mej strumpor, äta upp frukosten, borsta tänderna, fixa väskan.. blablabla JAG MÅSTE GÖRA MYCKET HELT ENKELT!

PUUUUUSSS

my baby girl, I fucking love you!



Nellie är typ världens gladaste bebis jag lovar! & hon är så himmla sööööt!
I LOOOVEE YOOOOOOU

BILDER!!

här kommer lite bilder :D




ÅÅÅÅH!

sha, prata nyss med Denise, vi ska väl antagligen upp till gården! Eller ja, jag ringde min mamma & Hon typ skrek NEEEEEEJ!! Hon vill liksom ta mej till akuten för min hals! Men jag har inge feber, & halsont har man ju när man är sjuk OFTAST!! Så jag ska snart ringa tillbaka till Denise & säga att vi ska dra dit upp! Men jag kommer liksom se ut som ett monster! Med en fet halsduk, mina NYA converse med sockor i.. jacka & kanske en jävla mössa! LIKSOM HALLÅ!! folk kommer tro att jag är störd:O!! liksom jag vet att det inte e vindet & det är absolut inte såå kallt ute! Men jag har en sjukdom som går i släkten.. Psoriasis.. Blir man sjuk eller är man för stressad så kan du få sjukdomen (om den går i släkten).. Så jag vill inte få lunginflamation eller något liknande.. För Psoriasis vill jag inte ha! Så på med varma kläder & mina NYA Converse :D

PÖSSSSSS

(min mob vägrar funka så lägger in bilder på Conversen sen)

HAR TRÅKIGT!!!

Shaa, ska väl lägga mej & sova en stund.. Är helt trött efter som de kom några gubbjävlar hit & fixa ventelationen 9 på morgnen.. & inte kunde dom hålla käften heller, även fast mamma sa "min sjuka dotter ligger & sover måste stänga dörren" nejnej dom skrek på varandra tvärs igenom hela jävla lägenheten!! ÅÅH helt irriterad! Aja tog lite bilder på hur död jag ser ut men det syns inte i camen :/

Aja ha en bra dag vi hörs
PUUUUUUUUSSSSSSS


Såhääär sööt jag är:D


bajs:'(

hellu! Är hemma från skolan för att jag e sjuk:( mina lärare tror väl att jag skolkar eller något liknande! förra året var jag "sjuk" typ 2 dagar i veckan:P men skulle dom se mej nu skulle dom fan bli rädda:P ser helt likdöd ut & min röst är helt cepe! HAHAHAH aja ska ite göra ett piss today bara va hemma

Ha en bra dag:)
PUUUUUUSSSSS

sjuuk

är fortfarande riktigt sjuk, blir ingen skola imorgon för mej:( hmm typiskt menmen..
orkar inte skriva mer nu, har ingen ork i kroppen.. Ska kolla klart på en film sen blire att sova!!!
PUUUUUSSS

Feber helvette!

hej, tänkte uppdatera en snabbis.. Min feber stiger & stiger hela jävla tiden!
Jag som hatar att sitta hemma en hel dag också:/ Nu blir det att sitta hemma FLERA dagar! Jag kommer döö! Jag kommer fan ruttna bort... Finns ju ingenting att göra förfan!! Aja ska väl hålla mej vaken Emil tänkte ringa om 1-2 timmar-.- Pain Menmen somnar jag så somnar jag.. Har ju trotts allt Feber.. HÖG feber!:(

Aja ska avsluta finns inte så mkt att skriva! Eller ah va ute med Sofie i max 30 minuter & tog en cigg mer pllade jag inte!

PUSSS

Sjuk Sju Sjuk & Åter igen Sjuk!

Hej, nu sitter jag här & är jättesjuk, har legat till sängs ända tills nu! har ont överallt, i huvet, i halsen, i ögonen, i Ryggen, magen.. ah hela kroppen! Tempen visar 37,6.. vet inte om det är feber eller inte, men min kropp säger att jag har feber till 100%! orkar verkligen inte skriva mer nu, har ingen ork alls!

hör kanske av mej senare
PUSSSSS


UPPDATERING!

Shuuu, täkte brätta om min torsdg & fredag:D

Torsdag - va i skolan, Va hemma nästan hela dagen efter skolan! Eller gick ut med Sofie på kvällen, vi chilla galet & vi prata om allt & inget som vanligt.. Rökte drack energidricka & sen mötte vi Patrik en stund & se drog vi hem!!

Fredag - Var i skolan, åkte hem & sov.. Vaknade av att Denise ringde & så fixade jag mej lite, åkte mot henne vid halv 7 & drog mot stäket med henne! softa galet hos hennes moster & kusiner, vi va barnvakt åt Denises kusin Sassa, Dom vuxna hade party medans vi spela spel vilket inte gick så bra efter som det fattades något ur varenda spel! Aja vi drog hem runt halv 2 & nu är jag hemma, Åkte ju moppe hem DET VAR PAIN!! Så jävla kallt det bar asso.. Var en isbit & mitt annsikte va heelt stelt!! såska lägga mej i min varma sköna säng & prata med världens underbaraste!


Aja godnatt
PUUUUUSSSSSS

NATTAAAAA!

Shaaaa, sitter i skolan med Nattiiiis! Väntar med henne på att hennes kompis ska svara, annars får hon liksom sitta själv, skulle inte va så snällt av mej att bara åka nu liksom! Nej men ska väl hem om ett tag (slutade för 1 timme sen) ska ta en dusch & vara barnvakt ikväll igen med Denise baby!
Ha det braaaa
PUUUSSSSSS

godatt

ska sova nu nu nu uppdaterar imorgon looovaaar!:D:D
PUUUUUUUUUUUUSSS

Skolaa :'(!

Hejhej, nu ska jagstrax dra mot skolan, Men först.. E kopp te, ta en frukt, borsta tänderna & smink!:)
igår gick jag ut med Denise på kvällen, vi var på gården & spela kort sen va vi ute & chilla med Jan, Macky & Nicke! Idag blir det väl bara att slappa efter skolan, kommer nog va heeelt död efter som Torsdagen är min jobbigaste skoldag, börjar 09:15 & slutar 15:20 aja får stååå uuut!
PUUUSSSS


City!

Hellu, idag vaknade jag runt 1 tiden, sen började jag fixa mej & sånt sen drog jag mot staan! :)
Träffade Fredde för han skulle handla kläder så jag följde med honom (för jag är ju bäst eller hur fredde?) haha nej men vi var i en & samma affär i typ ÅÅÅÅÅR! för NÅN hade svårt att bestämma sej :P

Aja kom hem nyss har käkat maaat! Det var min frukost/middag så snacka om att jag va hungrig!! Ska väl bara vara hemma efter som NÅN ligger & sover som vanligt -.-!!!!!!!

Aja skriver senare
PUSSSSSSS


ÅNGET ATTACK !!

Min fucking hor data har raderat över 6000 bilder för mej, det var minnen, bilder som var över 5 år gamla, bilder som betydde skiiit mkt för mej! fuck de här, nu ska jag tjäna pengar & käpa mej en egen NORMAL data, efter som NÅGON som inte kan hantera en data FUCKADE upp den när jag var i örebro! :@
ÅÅÅH blir så jävla förbannad! Bilder som va skiiiit fina va där, bilder från håga, gotland, örebro, hede & mkt mkt mkt mer fanns, & nu är dom som bortblåsta! & det värsta är att jag kollade i papperskorgen, men det fanns kanske 100 bilder där som jag återställde. MEN ÄNDÅÅÅ! ååååh nu ska jag ut & röka upp mina cigg för jag är skiiit arg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HOR-FITT-KUK-ÄRSLES-BAJSHÅLs- (andas) -MANSHORAS-BÖG-RÖV-ÄCKELIDIOTS-SNORBOBBA!!!!!!!

Hatar dethääääääär!


Hellu!

Shenaaa! Mötte Cornelia en stund, vi satt & snackare o rökte lite sådär! va väl med henne nån timme sen ville hon hem för hon frös + att hon hade varit på tränig innan! Så jag körde hem henne & drog mot Sofie (som bor precis breve Cornelia nästan) Så vi satt utanför henne & Pratade om allt & inget & rökte:P hihi! Asso hon beättade så sjukt torra skämt som hon hade hört, men man skrattade ändå! ska ge er ett skämt:P

(blondin skämt!) - varför kan inte en blondin skriva 11, Jo för dom vet inte vilken 1a som ska vara först!
HAHA eller denhär!

Det var två killar ena hette hållkäften & den andra hette Ingen (ni tror ni hört den men nej de e inte den)
dom va ute & gick & Ingen ramlade ner i en brunn så hållkäften ringer polisen & säger att "Ingen har ramlat ner i brunnen" då säger polisen, "ja men va bra att ingen ramlat ner i brunnen" & så håller de på se en stund..
Sen säger polise "hejdå, eller föresten vad heter du" då säger han "hållkäfte" sen lägger dom på!
HAHAHAHAHAHAAHAH

Aja det va iallfall rätt mysigt & vi satt säkert ute någa timmar & pratade! Men vi bestämde oss att dra hem för hon va hungrig (som vanligt)!!

Ah det var min sköna slappdag :)
PUSSSSSSSSS



Chris Brown - Without You


HELL YEAAAAH!

Heeeeeelll yaaaah! färgar håret just nu! Yapp det blir mörkt den här gången! Tycker jag haft min andra hårfärg så himla länge! färgade det så innan sommarlovet, långt innan sommarlovet! Så ja nu var det liksom dags att gåra något!:) Jag undrar va folk kommer säga nu, jag har mörkt hår & bruna linser!
hade det för ca 1-2 år sen också (hade mörkare linser då) men då fick jag hära att ja va italienare/sigenare!??-.- Haha det är faktiskt heeeelt sant! Undrar va folk tror nu! Att jag e kurd eller något? :S Nej men ska trax tvätta ur det här, lägger in bild sen!
 PUUUSSSSS:D


Godmorgon :)

Hellu! Ja vaknade för kanske 30 minuter sen MAX! Höhö, japp jag hade ju ingen skola idag så jag kunde sova hur länge jag ville:D!! Nej men nu ska jag prata med R****** för jag har skiit tråkigt, alla är ju i skolan typ!
Får hoppas på att Denise kommer hem snart eller om K******** vill göra något, nej men de löser sej! Jag ska in i duschen & fixa till mej lite för just nu är jag katastrof :D
PUSSSSSSSSSSSS













EGOIST JAVISST! ;)

EIN ELIN ELIN ELIN ELIN..... -.-

Lilla Elin ville att jag skulle uppdatera lite till FAST jag uppdaterat några gånger idag VILKET dom inte har!
Så jag tänkte bara säga att Elin är sämst & jag är bäst hihi! Nej men så är det, hon avgudar mej till max! Hon vill va som mej, yeaah, titta bara på henne ojennife, jag köpte rosa mjukisdress, de gjorde dom me, jag va blond de va dom efter det me, jag vart mörkhårig, då ville dom me ha mörkt hår, ni e jag ljushårig igen, det är dom med
-.- fattar nihur jag lever! dom frågar mej dag in & dag ut vajag ska ha på mej & hur jag sminkar mej BARA för att ha likadant som mej! DOM VILL VA SOMMEJ HELT ENKELT!! visst då tjejer ;) <3

Hihi
PUUUUUSS PÅ RUMPAN

SORRY!

juste, glömde säga att min dator har blivit lite cepe! vissa tangenter funkar inte ibland så, somni kanske sett har vissa bokstäver fattats i orden, menmen ni får klara er:P

PUSSSS

HEMMA!

äntligen hemma, nää jag skojja, det gick faktiskt rätt bra idag! Kändes riktigt skönt faktiskt :)
& imorgon är jag ledig för vi har ingen konditori, & på onsdag är jag ledig för engelska läraren är sjuk! JIPPI!! så det är riktigt skönt faktiskt:) på torsdag börjar jag 09:15 & slutar 15:20, så de funkar helt jävla bra för mej asso! Nej men nu ska jag väl kolla tråkiga facebook lite, sen blire tv & vänta på att mamma kommer hem med vovven! Blir väl att fixa potatisgratängen MUMS säger jag bara :)

Nej ni får ha de bäääst
PUUUSSSSS

Godmorgon!

godmorgon sötnosar, ska strax röra mej mot skolan! Tar ju självklart moppen så kommer dit på 5 minuter!
mn ska leta efter ett lås och sånt! Sen blir det iväg till skolan!
PUUSSSSSSSS

Godnatt!

ska länga mej i säng nu! Ska upp tidigt imorgon somsagt vid halv 9 tiden :P !
men vet va jag ska ha på mej & jag vet hur mitt hår ska va så de e lunt :D Men nu ska jag dra ska snacka lite med K******** lite också! vrf jag inte skriver ut hela namnet är för det finns folk som läser min blogg som inte har med mitt liv att göra! & dom änner ändå inte honom så det spear ju liksom ingen roll! Menmen ha en skön väll

PUSSSSS


OLYCKAN SJÄLV!

hejhej, det är jag som är olyckan själv! ja det är alltid mej detänder nått med! Idag fick jag en dundrande boll på benet, vilket va en olyckshändelse men ontgjorde de! La mej till ochmed på planen & grät! Föll liksom ihop!
Jag som har fobi för fotbollar också!! Aja idag har jag mest varit hemma, käkat kräftor & sen drog jag ut med Denise till TBH & möte grabbarna dära! så jag körde lite tills jag fick bollen på mej!! Så imorgon halltar jag fram :/
Aja ska väl strax gå & lägga mej, börjar 10:15 imorgon så går väl upp runt halv 9!

PUSSSSSS

jättejätte gamal bild!

shiit!

hej, igår va jag somsagt hemma hos sofie! För madde fyllde år! Vi hade det jätte trevligt, vi fikade pratade & sånt, sen efter en stund drog jag & sofie & köpte cigg, & när vikom hem igen så skulle alla typ dra & festa! Så jag chillade galet med mina älskade efterlängtade kusin Sofie! vi rökte lyssnade på mjuuusiiic & drack lite! :)

Sen drog jag till Denise vid 1-halv 2 tiden, eftersom vi skulle va barnvakt idag, när jag kom dit kollade vi på en skiit bra film Skeleton key (stavning) SKIITBRA! vid 4 tiden gick vi & la oss i sängen & satte på en film vi kunde somna till.. men tror ni jag somnade? NEEJ! filmen va så bra att jag va tvungen att hålla mej uppe, så kl blev väl runt 6 när jag somnade! Vi vaknade runt halv 1-1 & käkade frukost & allt! Sen gick vi & la oss i sängen igen & skulle bara vila, men vi båda somnade & när kl va 5 vaknade vi bäddde & allt, sen drog vi mot Denises moster & kusiner som vi skulle sitta barnvakt till.. så jag kom väl hem för ca 30 minuter sen.. Ja & det var min dag:P

Imorgon blir det nog bara att ta det lugnt lägga mej tidigt så jag kommer upp till skolan på måndag :)

ha en bra kväll
PUSSSSSSSS

Godmorgon!

sha, tänkte bara uppdatera en snbbis! Idag blire att dra till Sofie, min kusin! Hennes mamma fyller år idag :)
Så vi ska väl fika & ha det mysiiiigt:) Nej men nu ska jag sminka mej & hjälpa mamma att hitta ett linne för hon får fan panik! Aja

PUSSSSSSSS

kommentar

sofiie om FRÅGESTUND AVSLUTAD!:
skit gullig älskling. döööör och älskar dig fööör mycket. Du är underbar you know that.. <33333333 världens underbaraste baby, you are the fucking BEST! <333333333333333333333333

Svar: Det är sanningen älskling, jag skulle kunna dö & döda för dej & jag älskar dej meeeer!! om jag vet att jag är underbar är det bara för att du talar om det för mej väldigt ofta vilket är skiiit gulligt! Neeej du är världens underbaraste cutieeepie!!! We are the fucking beeest:D<3333333333


magont & huvudvärk!

hej, tänkte inte skriva så mycket efter som jag har migrän & min mage dödar mej! Iallfall Idag va det första dagen i skolan va där i ca 40 minuter sen drog jag till Denise & har varit med henne hela dagen! Vi var nyss uppe i TBH & körde lite fotboll med macky, jan & danne!

JUSTE!!!
ni måste verkligen se mitt schema! DRÖM SCHEMAAAAAT!!! oft har sån tuuuur! i looove iiit! det här året blir det inte massa problem med att kliva upp eller att skolka! ni ska få seee:O!!

aja ska avsluta här ha en skön kväll
PUSSSS

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

Folk irriterar mej så jävla mycket nu för tiden! fyfan nu är jag skiit irriterad & kommer inte kunna somna inatt!
Så nu ska jag iallfall ut & ta en eller två cigg & lugna min jävla nerver! För folk har verkligen stampat på dom idag! inte gått på dom utan STAMPAT, HOPPAT, SPRUNGIT VRIDIT på dom! fattar ni nu hur jävla irriterad jag är! & jag är nog nervös också! för om ca 7 timmar ska det hända! Jag är stolt men ändå så himla nevör! Vad osm hellst kan hända men inget SKA hända!.. Aja ni fattar nada! Jag ville bara skriva av mej lite ha det bra!

PUSSSSS

The last song!

Filmen va helt jävla underbar, det var verkligen den bästa jag någonsin sätt.. Jag säger så här i hela mitt liv så har jag hatat att se en film 2 gånger! Har aldrig någonsin kollat på samma film 2 gångr ALDRIG! Men den här ska jag kolla på igen & så är det bara! Det värsta va väl att jag började tänkta på ****** igen! & jag vet nu, att jag gillar honom på riktigt!.. Filmen fick mej att tänka & jag vet det nu! Iallfall satt & grät under filmen men det va gädjetåra & sorliga tårar! :( Tänker inte säga vad som händer! MEN jag vill tala om att....

Min pappa, han är den bästa som finns, skulle det hända dej något skulle jag aldrig klara mej! Du är som mina ben när jag inte orkar stå på mina egna! Du är mitt hjärta pappa, utan dej skulle det aldrig slå! Jag älskar dej lika mycket som det finns stjärnor på himmelen! Så länge du lever, lever jag! Men när du dör då dör jag med! För utan dej har jag ingen styrka att stå! Utan dej pappa har mitt hjärta ingen anledning att slå! Du har gett mej den bästa uppväxten någonsin, till skillnad från din! Pappa du har gett mej ett liv som jag älskar! Du har skämt bort mej & dom andra totalt! Vad vi vill ha det får vi! för du är verkligen den bästa pappan någonsin! Kärle handlar inte om pengar & pengar e inte heller lycka, men pappa du är min lycka, du är kärlek! Jag älskar dej över hela mitt hjärta! Pappa du är mitt liv! Utan dej hade jag inte gått i skolan nu! Utan dej hade jag säkert hamnat på fosterhem också! Utan dej pappa hade jag inte varit här idag! För pappa du är min styrka, min kraft, min solstråle du är min kung helt enkelt! JAG ÄLSKAR DEJ SÅ JÄVLA MYCKET PAPPA!!<3 

dåligt uppdaterat:O

ojoj im sorry! men har haft så myket annat för mej idag :D (leker viktig) nej men jag har inte haft lust att blogga idag faktiskt! & jag håller på att ladda ner en film nu som jag ska se, The last song.. har faktiskt itne sätt den men den ska tydligen va SKIIT braa! så den ska jag ligga & kolla på i sängen :D

Har bara varit med Denise idag faktisk, vi va i centrum, på donken, i centrum igen, hemma hos henne & nu är jag hemma :D IMORGON KOMMER KUSIN HEEEEEM!!

& imorgon börjar skolan, dock bara i 30 minuter menmen,ska upp halv 8 för jag börjar 9!
Direkt efter skolan typ vid halv 10-10 drar jag till Danderyds sjukhus & hälsar på Carro min älskling! Hoppas verklien allt går bra! Jag älskar dej & ställer alltid upp det vet du bebis!<3333

Aja ska kolla på filmen typ nu

PUSSSSS

här kommer ett par gamla bilder

den hårfärgen :')

Misslyckad blondering, haha pissgult! Men brun var jag iallfall!

Saknar längden på håret! :'( VILL TBX TILL DOM TIDERNA!!!!

ååh va jag va gölliiiig:D

Haha finns dock bättre bilder på mej men vet inte vart dom tog vägen! :'(

Godnatt!

Sha, drog ut med Denise förut! Vi va hos henne & Kollade på vår sista skräckfilm som vi hade kvar! The last house on the left & den är grymt jävla bra! trodde faktiskt inte den skulle va så bra, men den är mer än OKEJ!
inte för att man blir rädd men själva handligen är skiiit bra!!! REKOMENDERAS STARKT!

Efter filmen drog vi mot Tony, där var han, hans lillasyster Dessi, Hamdi & Linus! Så vi chillade lite så där, de va nice & träffa Linus igen, känns som 100 år sen.. Hans mamma är min storebrors gudmor HAHA invecklat jag vet!
Aja jag kom hem kvart över 2 typ! Så nu ska jag hoppa i säng så jag kommr upp imorgon! Måste ut med min baby imorgon kl 4 SENAST! (min baby är då min hund Rocky)

Aja ha en skön natt
PUSSSS

BILDBOMB













HAHAHAH!



Haha fick flipp på lilsyrran för hon värar säga vem hon gillar! Hlt dum i huvudet! Irritationsproblem är vad jag har! & hon är den som är mitt probem,haha nää skojj bara jag älskar min lillesyster!<3

FRÅGESTUND AVSLUTAD!

Här kommer svar på era frågor :)

Postat av: tObbe
är bananer gula?
Svar: du är heelt störd tobbe:P men ja det är dom väl beror ju på vad du tänker på!

Postat av: alexandra - VADFANSKAJAGHETA.SE
vilka är dina favoritbloggar?
Svar: Sofies, Jennifer & elins & så läser jag ju paows 

Postat av: josefine
Hund eller katt?
Favoritaffär?
Nattuggla eller morgonpigg?
Vad anser du om aborter?
Favoritfärg?
Hur länge varade ditt längsta förhållande?
Svar: Hund, Gina tricot, Nattuggla.. Jag har igentligen något emot abort, jag tycker att man får ta ansvar över ifall man gör ett barn! Jag själv skulle aldrig göra abort efter som man dödar något! Men min kompis ska göra abort nu för hon kommit in på sin drömskola vilket jag tycker är okej just drf!.. Min favvofärg är rosa, jag minns inte hur länge mitt längsta förhållan höll!

Postat av: Cissi
Har du något mål med bloggen?
Har du någon pojkvän?
Vad gör du på fritiden?
Svar: Jag vet faktiskt inte, visst är det roligt med många besökare, men jag vill inte bli en hatad bloggare! Nej för tillfället har jag ingen pojkvän, På fritiden umgås jag med mina vänner & lever livet helt enkelt!

Postat av: E L L A
1. Vad är din naturliga hårfärg?
2. Vilka är dina idoler?
3. Vad gillar du för bloggare?
Svar: 1. Blond, riktigt blond! 2. Jag älskar Rabih & sen har jag vä några fler orkar inte rabbla upp dom! 3. Läs längre upp finns även länkar till dom bloggarna

Postat av: Malin
Om du fick vara en av dom stora bloggerskerna för en dag, vem skulle det då vara?
Svar: Jag skulle nog vilja vara Kenza faktiskt, vrf, jo för hon är en älskad bloggare som gör framsteg!

Postat av: Matilda
Vilka bloggar läser du?
Vad vill du bli när du blir stor?
Har du någon förebild?
Svar: läs längre upp finns även länkar till dom! Jag vill bli bartender, servitris eller äga ett cafeé! Min förebild är nog min alldeles egna kusin faktiskt, jag älskar henne högs på denna jord & det kan inget ändra på! Hon är sej själv i alla lägen & hon älskar livet! Hon är skit stark & hon skier i allt alla andra säger som är negativt!
läs henne blogg
HÄR

Postat av: EBBA
Varför började du blogga?
Lista dina topp-5 favoritbloggar!
Vad tycker du om min blogg?
Hur många unika besökare har du per dag ungefär?
Svar: jag älskar att skriva & tyckte detta var ett bra sätt!
Sofies, Elin & Jennifers, Paows, Kenzas & Amirs.
Det är olika från varje dag, men runt 40-80 st. 

Postat av: en banan vid namn jan
vad heter du ?
Svar: Sandra & det vet du :P

Postat av: Michaila
Vilken av de hårfärger du har haft gillar du bäst?
Svar: Den jag har nu faktiskt!

Postat av: pedro
vrf är du så vackert ?? pusssar
Svar: Haha tack för du säger så, & om du nu tycket det så vet jag faktiskt inte, du får fråga min mamma & pappa!

Postat av: TINA
Vad skulle du göra ifall du fick reda på att två stycken tjejer som du slagit går runt och gör om historien som tex " vi slog misshandlade henne henne ".. HAHAHAHAH
Svar: Haha tina nu ska vi inte överdriva här, menmen folk är som dom är! vissa funkar så vad ska man göra.

Postat av: anonym
är du oskuld?
Svar: Det har väl inget att göra med, & om jag nu var det, vad skulle de ändra hos dej & om jag inte var det, vad skulle ändras då? det är faktiskt mitt privatliv!

Postat av: Markus
vill du bli ung mamma
för jag vill vara pappan
Svar: Jag vill vara ung mamma, men inte ha dej som pappan sry men jag känner inte dej!

Postat av: Petra
Kissie eller Kenza?
Paow eller dessie?
Foki eller Blondinbella?
Svar: Kenza, Paow, Foki!

Postat av: Anonym
vad är du mäst rädd för?
Har du någon fobi?
Har du pojkvän?
eller gillar du någon?
Svar: Jag är nog mest rädd för spindlar & min fobi är för spindlar jag skriker & gråter när dom kommer för nära! Har ingen pojkvän men gillar någon faktiskt!

Postat av: anonym
Vad har du gjort på sommar lovet ?
Hur gammal är du ?
vad fick dig att börja blogga?
jätte fin blogg
Svar: Har gjort massor, varit i örebro, Gotland, Hede & håga! Sen har jag umgåttsmed mina vänner & levt livet! Jag blir faktiskt 18 om 2 månader, fyller år den 13 oktober! jag vart sugen på att börja bogga bara, jag älskar att skriva & tyckte att detva ett bra sätt att skriva av sej på!

Postat av: patrik
3 saker du gillar
3 saker du ogillar
är du singel för det är jag!
Skulle du tänka dej att bli mamma nu?
Hur många barn vill du ha och vad vill du ha för namn på dom?
Svar: hm.. djur, att bada & att blogga. öhm.. Spindlar, falskhet & otrohet
Ja jag är singel, nja det vet jag faktiskt inte, hade jag blivit gravid hade jag inte tagit bort det men jag vill nog hellst gå klart skolan!


Tack för alla frågor & hoppas ni är nöjda för svaren
Ha en härlig dag trots vädret!

PUUUSSS

Det finns ingen annan som jag hellre är med!


Älskling det är något som jag försöker få fram till dej, jag kan sakna dej lika mycket som du saknar mej
det kanske är svårt att tro när jag väljer att lämna dej en kväll, men det är svårt att gå för jag vill inte lämna dej själv, men älskling det finns ingen annan som jag hellre är med, vart jag än går vill jag alltid att du ska följa med. Så jag gör, gör allt för att ha dej nära, gör allt som man kan begära, jag gör allt för dej jag ska aldrig svik dej


Älskling om du bara visst hur mycket jag kan sakna dej ibland när du måste gå till jobbet eller om du måste gå nånstans, älskling jag kan ine säga hur mycket jag saknar dej ibland, det krävs mer än ord för det är mycket mer än ord för de e..

jag försöker samla mina tankar, vill förmedla känslorna jag har, men det är det inga ord som klara, vill få fram hur tomt det kan kännas att va den som lämnas, men det vet jag att du vet! Det finns ingen annan som jag hellre är med, vart jag än går vill jag alltid att du ska följa med så jag gör, gör allt för att ha dej nära, gör allt som man kan begära, jag gör allt för dej jag ska aldrig svika dej..

Älskling om du bara visst hur mycket jag kan sakna dej ibland när du måste gå till jobbet eller om du måste gå nånstans, älskling jag kan itne säga hur mycket jag saknar dej ibland det krävs mer än ord för det är mycket mer än ord för de e..

som en magnet är jag fast vid henne, jag dyrkar henne, fin kropp, skönt smile, fyfan vad jag älskar henne, visste ingenting om kärlek men du tog din tog & lärde mej, lyssna på mej baby när jag säger att jag är kär i dej, som i min fantasi kan inte låta bli, kan inte låta bli att önska att du inte vakna, så jag kan ha dej kvar hemma slippa börja sakna, saknar dej för mycket varje gång vi skiljs åt, & denna ..kyssen gör det hela extra svårt, jag håller dej hårt & ber om en till, en till kyss ... en till kyss ... en till kyss sen lovar jag vara tyst & när jag får min en till vill jag ha mera, mera av det goda be mej aldrig att sluta, kan inte sluta känslorna är upp till öronen, nu njuter vi & tar det tråkiga på morgonen..

Älskling om du bara visst hur mycket jag kan sakna dej ibland när du måste gå till jobbet eller om du måste gå nånstans,  älskling jag kan itne säga hur mycket jag saknar dej ibland det krävs mer än ord för det är mycket mer än ord för de e.. Älskling om du bara visst hur mycket jag kan sakna dej ibland när du måste gå till jobbet eller om du måste gå nånstans, älskling jag kan itne säga hur mycket jag saknar dej ibland det krävs mer än ord för det är mycket mer än ord för de e.. Älskling om du bara visst hur mycket jag kan sakna dej ibland när du måste gå till jobbet eller om du måste gå nånstans, älskling jag kan itne säga hur mycket jag saknar dej ibland det krävs mer än ord för det är mycket mer än ord för de e.. det krävs mer än ord för det är mycket mer än ord för de e.. mer än ord


Detta var min favoritlåt under en viss tid i mitt liv! Jag dödade mina öron med denna låt hela tiden 24 timmar o dygnet & jag sutade aldrig spela denna låt! Nu sökte jag lite på youtube & så kom den & FYFAN va jag saknat den låten,hade faktikt glömt bort den lite!(a) 
Nej men nu är det dags att lyssna på den lite, bad memories men what tha hell skit samma! 


unfaithful


IDIOT

till skillnad från dej kan jag bli förälskad i personligheter & inte i utseendet..
Du kan bara älska en tjej om hon har fint utseende, Jag kan älska en kille för hans persolighet! Vilket gör att jag är en bättre människa än du! för du är smuts i mina ögon! Att du ens kan säga så till mej! Du har förfan inte känslor ditt känslokalla äckel! Seriöst du är en skit dålig människa, att jag aldrig insett det! Herregud, du faller för deras utseende men tro mej dom faller inte för ditt!

SMUUUUUUUUUUUTS

I love the way you lie!



Dagen kommer då ja talar om för dej att jag är förälskad i dej!
Du var helt underbar helt otroligt söt! Jag föll för dej direkt. Igen annan har fått mej att känna på det här sättet!
Du är den jag tänker på när jag går o lägger mej & när jag vaknar igen! Du är den jag vill ha nära när jag är rädd!
Du är den jag vill spendera min tid med!


Knas!

Hej, sorry för dålg uppdatering!

Igår var jag som sagt med Denise & vi chillade galet! Vi kollade på film & käkade popcorn, Riktigt mysigt faktiskt! Åkte & träffade Carro & Adam en stund,tog en cigg sådär! Sen åkte jag hem.

Idag vaknade jag rätt sent! Vaknade av SMSBOMBNING! jag skojjar verkligen inte hde typ 10 sms när jag vaknade. Aja jag gick upp käkade frukost & fixade mej & chillade lite hemma sen drog mamma, jag, Madde & Emelie på kinarestaurangen nere i centrum. Satt där med dom säkert 1-2 timmar, Sen drog jag & mötte denise, köpte cigg & sen hem till mej. Var tvungen att byta om efter som det börjar bli SVINKALLT på kvällarna! Sen drog vi till stationen & mötte Cornelia. Vi bstämde oss för att dra till bro där dom andra var! Så Cornelia tog tågt medans jag & Denise tog moppen! Vilket gick sådär! Haha ja VI ÅKTE VILSE!:'( & det var sjukt kallt också! Jaja efter 1 till 1½ time kom vi rätt & hittade tjejera! Vi stannad där kanske 1 timme tills vi kände regndroppar & då drog vi hemåt vilket tog oss 30 minuter!

Aja är hemma nu & tråkar.. Göm inte ställa en fråga i min frågestund, tänkte avsluta den imorgon kanske :)

Godmorgon

hellu sötisar! Igår var jag på the voice, De va väl lite sådär, tror jag växt ifrån dedär. Jag satt lixom inte ens & lyssnade på mysiken.. Men whatever Idag drar jag nog ut med Denise sen får vi se om Cornelia smsar & vill att vi kommer :)

Aja är helt slöö så ska kolla på tv & så, ha en bra dag vi hörs nog senare:)
PUSSSSSSSSS

im back!

Godnatt gott folk, nu tänkte jag gå & lägga mej måste ut med vovven imorgon för brorsan tänker nog inte dra ut med honom runt 11 tiden imorgon, finns ju alltid någon anledning till att jag ska ut med honom på morgonen -.-!
Aja Godnatt igen då :)

PUSSSS


DE E KNAAS

skadra ut & möta Deniseen snabbis pga en sak!
Kommer hem om max 1 timme igen

PÖSSSSS

JÄVLA SKIT!

hej, var i stan med Denise today! Vi var & kollade på panetoz som spelade på ung 08! :)
Det var en rätt lyckad dag tills vi behövde springa till tåget! Trodde jag skulle dö.. vrf? jo för jag sprang men kände mej svagare & svagare i kroppen! Sen gick jag & märkte att jag knappt kunde andas! Jag sket i om alla kom på tåget utom jag för jag fick fan panik! Nej men vi kom förtidigt & tåget hade inte kommit så de va lugnt men jag kunde fortfarande knappt andag & jag hyper ventelerade(stavning) Jag satte mej på marken & Denise fick hjälpa mej att hålla upp armarna efter som jag inte pallade med det som sagt var helt svag i kroppen! Sen kom vi på tåget & jag fick jävla bröstsmärtor! nån tjej som satt framför sa att Denise skulle ringa nått nr men min mamma ringde & fick prata med Denise! ska aldrg springa när jag är sjuk igen! Men iaf nu går det bra har lite ont mellan i bröstet men kan nästan andas helt normalt! Aja det var min jävla dag!

Ha en bra kväll
PUSSSSS

hos Denise

är hos Denise nu, vi ska strax tbx till mej för att gå ut med min fina vovve Rocky!
Eller ah det är 1 timme kvar :).. Somsagt idag blir det att dra in till stan för att kolla på Panetoz, SENARE fan mina fötter dööör! Igår va vi ju också i stan, vi stack dit för att kolla på Panetoz men det visade sig att dom skulle komma idag & inte igår :P Men Ison & Fille var där så det vart bra ändå :)

Aja ska va social mot Denise nu!
Ha en bra dag sötisar:)
PUUUSSSSSS

Hejdå sålänge:)

hejdå, tänkte röra mej mot Denise nu! Hon är hemma så ska möta upp henne dela på en cigg sen blire att dra upp till henne & fixa sej lite, tror fan jag ska dra till stan med ENDAST mascara för jag orkar verkligen inte fixa mej!

Aja hon har väntat på mej i nån timme n så ska skynda mej Ha en bra dag! & fortsätt ställa frågor till frågestunden :) & fortsätt kommentera över huvudtaget för Denise har faktiskt en data så kan uppdatera & svara på kommentarer där ifrån, ha en riktigt skön dag nu sönosar:)

PUSSSSS

400 INLÄGG!!!!

Wohooo nu har jag gjort 400 inlägg på denna blogg:) Har haft andra bloggar innan denna!
som alsklingensflicka, & massa andra men dm är borttagna:)

Tänkte äta min frukost nu, jag vet lite sent menmen.. Sen drar jag nog till Denise & fixar mej lite!
Sen drar vi väl ut eller något :P Vi ska iallall in till stan SENARE IKVÄLL! pallar inte va där som igår!
Har grymt ont under mina fötter från mina nya patta skor som jag köpte igår :'(

Aja ha en bra dag
PUSSSS

Denise & Jag


Tack alla urgulliga människor!

Godmorgon, Idag är det fredag den 13e MIN TUR DAG:) ja tro det eller ej men 13e är mitt tur nummer

varför kansk ni tänker.. jag fyller år den 13e oktober  & har aldrig haft otur den 13e & heller inte fredag den 13e så ja, detta blir nog en bra dag minsann :)

Juste, Jag vill tacka alla er underbara människor som faktiskt läser & kommentarer i min blogg.. Ni får mej att le & ni får mej att känna mej på topp! Det är nästan så att jag blir frisk :) Ni är verkligen jätte gulliga :)

& Frågestunden.. Ja där finns det inte så mycket frågor än, eller det är många frågor men det är många som är från samma personer:) Men detta går bra, ni får mej att stråla & orka blogga :)


TACK Så MYCKET GULLUNGAR :)<3


SOVGOTT

Nej nu ska jag gå & lägga mej faktiskt.. påriktgit denhär gången (a)!!
Aja mina ögon slocknar snart, sov så sött göllesnött:)<3


NOOOO:'(

imorgon.. NEEEJ idaag åker min älskade kusin till London med Angineh! :'( BUHUUU! Kommer sakna henne galeeeeeet aja det är iallfall inte länge så hon är hemma snart igen! Men imorgon ska jag vara med Denise men MÅSTE verkligen hitta en lucka där imellan för jag SKA träffa henne innan hon åker :)

Japp thats it! så lätt blir du inte av med mej gullunge!
jag älskar dej över hela mitt hjärta på riktigt. vem har stöttat & förlåtit mej i alla lägen.. DU, Vem var det som sa men bo hos mej, när jag hade det som svårast.. DU!, vem äre som får mej att ens ork leva mina dagar fullt ut .. Det är du kusin.. det är du! Utan dej skulle jag inte klara mej! Seriöst du har varit mitt alls sen den dagen då du föddes! 4 mars 1993 då kom den finaste människan till världen JAG ÄLSKAR DEJ SOFIE!<3'


FRÅGESTUND!

neej, nu slänger jag in en frågestund & vill ha måånga frågor om vad som hellst så ställ vilka frågor ni vill, det kan vara fler än en! Avsluta detta när jag tycker jag har tillräckligt med kommentarer!
Ställ gärna något som är roligt att svara på! :)


PUSSSSS SÖÖTISAR


slängde in två gammla bilder när jag va blondin :)

Mysdag md Denise:)

Hejhej, Min dag börja med att Denise kom till mej! jag fixade mej liteeeee! Sen drog vi till outlet & handlade skiit söta skor & ett par leggins till mej!  Eftr det drog vi till Dense & sminkade oss & sånt.. Sen drog vi mot the city & fixade & pratade! Sen mötte vi min syster & käkade & blablabla.. Senre mötte vi kalle,karim & faraz vi chillade med dom sådär& gick runt! Jag hade det helt roligt idag! Kom hem rätt nydligen faktiskt! eller nja kanske för maaax 1 timme sen :) Aja tänkte bara uppdatera lite är sjukt trött så tänke dra mej till sängen :)
Men ni få ha en riktigt skön kväll!
PUSSSSS

ÄNTLIGEN

Nu har Denise äntligen kommit till mej så hon ska käka frukost & jag ska fixa ej sen drar vi till henne så hon kan fxa sej,sen drar vi nog till stan
Ha en bra dag:)
PUSSSSSS

Godmorgon!

Hej sötisar! Idag ska jag & Denise dra till 08 för att kolla på Panetoz sen dra där ifrån & göra något :)
Sen vet jag faktiskt inte vad som händer! MEN HON ÄR FETT SEG PÅ ATT VAKNA!! :(
Aja ska käka frukost nu sen in i duschen! sen blire väl att smink sej & dra iväg beroende på Denise & hur seg hon tänker vara idag :)

Ha en bra dag
PUUSSSSSSS

GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA!

Nu är det så att världens finaste syster Therese fyller år idag & jag har inte träffat henne på år, jag menar det ÅÅÅÅR! & jag saknar henne så det gör ont! Men idag fyller hon 18 & det är en väldigt stor dag! S jag vill gratta henne till MAX!!
SÅ GRATTIS HJÄRTAT HOPPAS DU FÅR VÄRLDENS BÄSTA FÖDELSEDAG ÄLSKLING!

KRAAAM<333333


BÄÄSTAA!!

Hejhej, Var med Denise nyss. Vi var först vid görveln & Grillade marshmallow's & hade de skit mysigt!
Sen pratade jag med H***** & sådär! Efter de drog vi till ica & chillade en stund & väntade på Macky men han va otroligt seg så vi åkte till Denise & hämtade hennes sovsaker för hon skulle sova hos Macky! Sen drog vi till honom & rökte lite innan dom gick upp & jag åkte hem! & nu är jag hemma :)
Tänkte lägga in lite bilder också men det gör jag i nästa inlägg när jag pallar! känner inte för att sitta här just nu, jag ska ta min host medicin & sova gott av den hihi (a) Aja vi får se om jag blir glad eller trött av den
Ha en bra kväll

PUSSSSS

Godmorgon!

Shenare.. Jag vaknade jättesent idag vilket inte e bra! Men det var så skönt att sova ut efter som jag inte sover så bra nu när jag hostar hea nätterna! Just nu kollar jag iallfall på one tree hill & sen ska jag in i duschen!:)

Ha en bra dag vi hörs sen
PUSSSS

10 Augusti - 2010 - 20:25!

Godnatt sötnosar, måste sova nu hostar så jag nästan döör! Nej men nästa :P
Haha jute gömde säga det men jag & Adam åkt ju moppe till honom för o möta Carro, så han skrämde mej skit mkt & jag körde skiiit snabbt! & ja vahänder.. Vi blir jagade av polisen! Men vi kom undan faktiskt :)

Aja GodNatt gullisar:)<333

Hemma igen!

SHAAA, kom nyss hem faktiskt.. Var föst med Denise på el-giganten & vi köpte en fjärkontroll till min storebror!
Vi hittade en siiiit stooor fiiin data som hade cam, & ja vi tog säkert 20 kort hahaha!

tänkte lägga in dom + några andra bilder från Håga, Efter jag va med Denise stack jag till Kungsängen & mötte Adam sen drog vi till honom där Carro var, söötiiiseeeen jag ha saknat henne skiiit mkt!<3333ä
Ha en bra kväll/natt
PUSSSS
























HÅGA





DRAR UT MED DENISE.F

Shaa, ska dra ut med Denise nu vi ska till elgiganten & handla en ny dosa till min storebror efter som han tagit sönder sin:P!

aja tänkte lägga in lite bilder sabbt sen sätta i linserna :)<3

 





HÅGA 2010, OFÖRGLÖMLIGT!

Första dagen (fredagen) började med att vi drack, jag fick sitta & dricka öl typ.. Men det funkade!
det var igentligen skiiiit tråkigt den dagen.. Visst ett band spelade rätt bra låtar & alla dansade hejvilt! Men det va inte roligt! Så jag, Jenni & Elin började gå mot husbilen & möter på ett par killar!
SÅHÄR LÄT DET!

Killarna- Sha tjejer ska ni med eller?
Vi- Vart ska ni då?
Killarna-Vi tänkte dra till öl tältet ska ni med eller?
vi- Nja vi kommer om en stund?
Killarna- aah kom om en stund:D
vi- eller vi vet inte hur ni ser ut:P (det va helt svart ute)
Killarna- ääääässh ropa bara Billy

Haha men det lät roligare i verkligheten:P Aja

Lördagen kom & det regnade som fan! Vi hade typ 20 cm högt vatten utanför husbilen! Så alla som inte hade gummistövlar kom inte in! Jag överdriver inte för det var verkligen ÖVERSVÄMMNING!
Vi satt iallfall & kollade Folkrace hela dagen, pappa kom inte vidare till final men många vi kände gjorde de! på kvällen blev det fest igen.. Bandet spelade & allt blev mycket bättre.. Det var 18-års gräns i baren men vem flörtar inte med bartendern för att få köpa lite dricka där ist för o dricka öl ;) dyrt var det men de va de värt för en lyckad kväll! 50 kr för en x-cider! helt sjukt.. Iallfall Jennifer, jag & Elin gick runt lite & stötte på ett par andra killar. dom var trevliga 19 åringen (linus) gillade typ Jennifer efter någon timme, & 17 åringen (andreas) va mkt med Elin! MuaHaha självklart lämnade jag inte tjejerna själva med två så mkt äldre killar! vi vandrade runt lite med dom. Sen började dom överdriva galet & ringa tjejerna hela tiden så fort vi var borta i 15 minuter!..
Iallfall sent på kvällen gick jag & tjejerna runt banan lite, & så kommer det 4 killar fram på start pallat & skriker

B-....RUDAAAR!!
sen kom dom till oss & snackar.. Dom var skit trevliga & vi hade det skiiit roligt med dom! 2 av killarna var 14 år, en var 15  & 1 var 19.. Självklart ringer dom andra två killarna Andreas & linus till Elin & blir sura för dom hör killröster! Sen säger Elin att jennifer & hon ska möta killarna.. Så jag sa att dom bara fick vara här på banan & inte gå någonannanstan! Men tjejerna skulle på toa & bad killarna vänta på banan medans.. Men nej tjejerna går & killarna smyger efter.. Så jag fick panik & domhär killarna som jag va med Sebbe, Simon, Rasmus & Hampus dom säger att jag ska ta de lugnt & att dom skulle slå ihjäl killarna om dom rörde tjejerna! Så vi började gå efter & möter tjejerna men killarna va inte med dom! Iallfall senare blev det lite bråk mellan Hampus(19åringen) som va med mej.. & Linus som gillade Jennifer! Hampus skriker att linus inte ska röra Jennifer & att hon faktiskt är 5 år yngre än honom! Så Linus skriker "asso min pappa knr H.A" (hells angels).. SÅ hampus skrattar & skriker stick härifrån nuuu innan något händer dej.. så dom stack & Jennifer & elin hade gått o lagt sej efter som kl va 4 på morgonen! Jag & Grabbarna (inte linus & Andreas) var ute skiit länge vi mötte hela deras släkt typ & pinsamt för mej som ensam tjej hahah! Hampus stog lixom med armen runt mej! Aja sen gick vi till öl-tältet & INGEN var där UTOM en som sov i leran HAHAHA! Vi försökte hälpa han upp men han skrämde mej så Hampus vart lite arg:P 

Aja han va helt hjärndöd så vi satte osss där & skrattade, skrek & hade skiiiit roligt.. Speciellt med Gurkan HAHAHAH! Nej men Sebbe hittade en gurka som var helt & plastad så han tog den & stoppa in skit mkt & munnen & käkade sen tog dom andra också skiiit stora tuggor haha alla utom jag hade skit mkt gurka i munnen, så vi började skratta & det flööög gurka överallt HAHAHAHAH! Sen hittade sebbe såndär Sprutgrädde så han fyllde hela munnen hahahahah! Fyfan va vi skrattade!. Iallfall alla små ville dra & sova så jag va kvar med Hampus & vi höll på att däcka på bordet hahah! Sen bestämde vi att vi behövde kissa så jag gick på toa & han till skogen hahah :P Sen kom rasmus tbx & vi snackade lite alla 3 & så gick han igen!

Haha efter en stund kommer Hampus moster Hanna med en kille så hampus säger:

"vafan har du hittat för ragg då Hanna;)"
& hon sa
"haha ja du va har du hittat för nått hampus" & TROR NI INTE JAG SKÄÄÄMDEEEEEEES!!!
Ah fyfan.. sen gick vi nog & la oss runt halv 6-6 på morgonen :)

Söndagen va det bara finaler & det va tråkigt! men vi va med grabbarna..
Aja detta blev en boooooook men värt att läsa allt!! :P

PUUUSSSS


KOMMENTAR

Anonym om KUUUUUUL!?... Inte alls!:
vart har du köpt linserna? dom var jättefina på dig!

Svar: tack så mycket:) Jag köpte dom i Rinkeby centrum :)

Översvämningen


Äntligen hemma

Sha, har precis kommit hem. Tänkte berätta ALLT imorgon efter som jag mobilbloggar just nu, säger såhär, sööööööt som faaaan!! Utan att överdriva.. Han och jag satt uppe igår, och jag menar det vi gick och la oss halv 6 - 6 imorse haha säger bara HAHA GURKAN! Misstolka inte dom åt den! Aja detta va mitt första inlägg från mobilen, ha de bra PUSSSSS

KUUUUUUL!?... Inte alls!

KUUUL! man vaknar 7 för att dra till pappa, & så kommer man till ett hus som e helt dött! ALLA SOVER UTOM JAG!!!!!:( Buhuuuu, vad ska jag göra, lägga mej på soffan & döö eller sitta här!? Tror fan jag väljer soffan e skiiit trött :P Aja tänkte bara säga att jag nog inte skriver mer nu efter som vi drar till håga om en stund så om jag inte skriver i Håga får dethär bli mitt HEJDÅ inlägg:P


Massor med pussar :)

JUSTEEEEE!!!!:O:O

GLÖMDE VISA ER EN SAAAK!!!

SÅDÄÄR FINA VART LINSERNA PÅ MEJ!!
Visst passade jag sjukt bra i honyngs bruna linser! Jag tycker jag fastnar bättre på bild när jag har bruna ögon/linser än när jag har mina äckliga gröna:)
Sen får jag bättre självförtroende med dom, tro det eller ej men så är det! Efter som jag inte tycker om mina ögon så blir det som att något fult på mej försvinner medans jag får mina dröm ögon :)

sådär ser mina riktiga ut dåra!
Jag brukar få mycket beröm för mina ögon, & många skulle säkert vilja ha dom! Eller många säger att dom vill ha dom! Var & Varannan dag får jag höra "ååh vilka fina ögon"  Men att fok säger så hjälper faktiskt inte mej att tycka om dom! Det sägs att man lär sej tycka om saker på sej själv, men jag har levt med mina ögon hela livet & ändå ha jag inte lärt mej älska eller tycka om dom.. så det är bullshit!

Aja GODNATT SOV GOTT!


Härlig kväll!

Shena, idag var jag med Tina, Erica, Michelle, Natta & CC. Vi satt först & fikade på Waynes sen drog vi mot karlberg & köpte vin. Sen drog vi mot barkarby & Drack lite sådär! :)
Vi hade det skiiiit mysigt iallfall, vi pratade om ALLT & INGET! :P Haha de va lite ruuuligt sådär när Flugan ville smaka på Erica's dricka Hon vart lite ledsen sådääär :'(! Aja jag har skkiiiiitt tråkigt & måste verkligen gå & lägga mej NUNUNNU! ska upp halv 8 imotgon bitti för att dra mot pappa! Sen sover jag lite till & sen drar vi till HågaFolkrace igen :) Ska bli jääättee nice! Aja tänkte slänga in några enstaka bilder sådär så ni blir lite glada :)

PUUUSSSS


Sööötnooosaar:)

Såhääär gulliga vi är!

& såå HÄÄÄÄRRR glad va Erica...

.. Innan flugan ville ta ett smakprov på Vinet!  HAHAAHAHA!

Såhäär porrigt!

TINA ÄR MIN RÄDDARE!!!

Shaaa, Idag blir TinaBalle min räddare, Hon räddade min dag totalt! Okej det bärja med att ag fick panik för jag ville verkligen ha mia linser idag! Men alla ä helt döda eller så ska dom bort så ja jag fick mer panik!
Iallfall jag frågade Tina om hon ville följa med& köpa mina linser & så underbar som hon är så svarr hon SJÄVKART:D:D woohoo paniken försvann & jag vart superglaad ist :) Men ska väl börja röra mej mot linsbutiken nu ha en bradag sweeetisar

PUSSSS

that dont kill me can only make me stronger

Sha, har inte mkt att skriva men tänkt uppdatera iallafall :)

Var ute lite med Sofie, Eller vi drog till donken & köpte latte, rökte & snackade lite! Ska väl strax gå o snacka med kudden, fan jag måste upp imorgon för att rnga min papp, ska väl snacka om jobbet!
Lär väl hinna jobba i typ 1½ vecka men jag får rätt mkt pengar på den lilla tiden ändå så det blir nog bra:)
Aja ska avluta nu måsteverkligen dra mej till sängen innan ögonen stänger igen för i dag!

PÖÖSSSS


TRÅKIIIIIGT!

hejhej, idag har jag inte haft ork & skriva efter so vädret varit så jävla tråkigt & jag sov så himla länge!
Aja jag ska srax dra ut med Kusin hon ska bara färga klart håret o sånt :)

Puuuussss

GODNATT!

Tänkte gå o lägga mej i MIN mjuka SKÖNA älskade säng & sova läängee!

Ha en bra natt så hörs vi imorgon BTW börjar nog jobba på tisdag :)

GRYMT!!

Sha, sorry för dålig uppdatering men internethelvettet vägrade funka där uppe! Men nu är jag tbx men många saker att berätta! Tar INTE hela alltet idag för då får jag skriva i typ 2 timmar! Whatever Kom hem för ca 2 timmar sen & mötte Sofie & Aylin en snabbis på en cigg!

Ah iallfall idag eller ah.. På söndagen va de finalerna! Danne kom 3a i A final juniorer, Jocke kom inte till Final, Erica kom 3a i c final damer, Kjelle kom 4a i A final seniorer, sen va de mera men miss itne vilka platser dom kom i finalerna! Jag var bakis hela dagen & blablaba..

I lördags va vi på banan hela dagen & på kvällen drack vi.. inget mer med de!

Fredags va vi på marknad & Jag fick ett par UNIKA örhänden(turkosa) skit snygga! Sen fick jag ett armband & ett par inomhus tofflor som e varma o sköna ME LIKE!!!

Torsdags
drack vi bara & chillade.. Jag hade iallfall jäte trevligt Haha Frida- "Sug på pungkulan"
Bara du som fattar;)